Rekonstrukcija toaleta u Domu zdravlja i na Stomatologiji

imageDom zdravlja u Valjevu trenutno izvodi radove na rekonstrukciji toaleta. Do sada rekonstruisano šest toaleta.

Dom zdravlja Valjevo ulaže velike napore u poboljšanje higijensko-sanitarnih uslova u svojim objektima. Jedna od najznačajnijih aktivnosti je rekonstrukcija toaleta i kupatila. Krajem prošle i u prvoj polovini ove godine rekonstruisani su sanitarni čvorovi na Medicini rada, Ginekologiji i pored Laboratorije, ukupno šest toaleta. Za te radove i opremanje iz gradskog budžeta za 2015. godinu izdvojeno je 1.412.844 dinara. U toku je rekonstrukcija toaleta na Dečjem i Školskom odeljenju Pedijatrije vrednosti 1.243.176. dinara, opredeljenih iz budžeta Grada Valjeva za 2016. godinu. Kada ovi radovi budu završeni, za obnavljanje će preostati samo vertikala od prostorija Službe polivalentne patronaže do Opšte medicine.
Nedavno je završena rekonstrukcija svih šest toaleta (veće kvadrature) u zgradi Stomatologije sredstvima Ministarstva zdravlja Vlade Srbije u iznosu od 2.600.000 dinara.
Ovih dana u zgradi Doma zdravlja počinje rekonstrukcija sistema centralnog grejanja vrednosti 1.600.000 dinara, iz budžeta osnivača – Grada Valjeva. Sledeća planirana aktivnost je zamena podova.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.