Vesić najavio završetak brze saobraćajnice do kraja godine

Ministar gradjevine saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je do kraja godine završetak brzih traka od Divaca do Valjeva.

foto: printscreen/youtube.com/sergio spector

Pred posetu kineskog predsednika Si Djinpinga Beogradu , ministar Vesić je naveo da Srbija sa Kinom trenutno realizuje osam projekata u drumskom saobraćajau.  Među njima Vesić je naveo  deonicu auto-puta Miloš Veliki od Pakovraće do Požege, koja će biti završena ove godine, kao i deo od petlje Divci do Valjeva.

Deonica Divci -Valjevo poslednja je deonica brzih traka koje Valjevo povezuju sa auto putem Miloš Veliki . U decembru prošle godine za saobraćaj je otvorena deonica od Lajkovca do Divaca, duga 11, 934 km. Prilikom otvaranja pomenute deonice predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naveo da ostaje da se uradi još 5,2 km do Valjeva i južna obilaznica oko Valjeva 2,4 km i takodje završetak pomenutih radova najavio do kraja 2024. godine.

Na delu od početka deonice u dužini od 5,2 km izvode se preostali zemljani radovi, izrada preostale kišne kanalizacije, šahtova i separatora, izrada nosećih slojeva kolovozne konstrukcije, uređenje kosina nasipa i radovi na elektro i telekomunikacionim instalacijama.Trenutno se u Popučkama radi nadvožnjak koji će biti deo brze saobraćajnice .

19 comments on “Vesić najavio završetak brze saobraćajnice do kraja godine

  1. Dragan

    ovima koji su opozicija bi zabranio da koriste nov put jer nisu verovali u obecanja presednika vucica da ce put biti napravljen. isto bi zabranio i onima sto su se bunili sto im se zemlja oduzima

    Reply
    1. Steff

      Ja bih korišćenje puta zabranio botovima. Ionako samo jedu državne pare, a ništa nema doprinose da za izgradnju puteva!

      Reply
      1. Велика Србија 🇷🇸🇷🇺🏴‍☠️☝🏻

        🤷🏻👉🏻🌿СЛОБОДА СЕ НЕ ДОБИЈА УЧЕСТВОВАЊЕМ У ЛАЖНИМ ИЗБОРИМА У САТАНИСТИЧКОМ СИСТЕМУ КОЈИ ЈЕ ОКУПАТОР ПОСТАВИО…📝…🖋️…📖🖊️… 1945. ГОДИНЕ 😠. СВИ ДОБРО ЗНАМО КАКО СЕ И НА КОЈИ НАЧИН СЛОБОДА ДОБИЈА. ☝🏻БОЈКОТ ЛАЖНИХ КВАЗИ ИЗБОРА. БОЈКОТ АНТИ-СРБСКОГ „УСТАШКОГ СИСТЕМА“ КОЈИ ЈЕ НАСИЛНО ИНСТАЛИРАН 1945. ГОДИНЕ ОД СТРАНЕ ЧЕРЧИЛОВОГ ТИТА {ВАЛТЕР ВАЈС} И ПОДМУКЛОГ ДИВЉЕГ ЗАПАДА. БОЈКОТ СВИМ ПОЛИТИЧАРИМА, ПАРТИЈАМА, ПОКРЕТИМА И СТРАНКАМА У ОКУПИРАНОЈ СРБИЈИ ЈЕР СВИ СУ ОНИ „УСТАШКИ ЛАЖЊАЦИ“. „НИ КУРТА НИ МУРТА“. СРБИЈА СРБСКОМ РОДУ 🙏🏻☦️☝🏻🌿🏴‍☠️🇷🇸❤️🇷🇺🏴‍☠️🌿☝🏻,.,.,.,шири даље…,.🤷🏻…..

        Reply
    2. Građanin ubskog predgrađa

      Da se zabrani i onima što će da otplaćuju taj kineski kredit. Put nas košta preko 8 miliona evra po kilometru. Angažovana je kineska firma bez ikakvog tendera, a kao podizvođači firme članova SNS.

      Reply
    3. Struja

      Na ne im ništa oduzeto nego plaćeno i preplaćeno, da stave Vučka pored ikone..

      Reply
  2. Деки

    Одужи се ово, сваке године помера се рок за по 6 месеци.

    Reply
  3. Istina

    Све је то лепо преплаћено кинезима…, али шта је са сеоским блатњавим путевима и са оним путевима према нашим плаинама Повлену, Медведнику и Јабланику? Да ли су те планине и ти најздравији предели Западне Србије већ жртвовани за рударења…?
    Брука

    Reply
  4. Анонимни

    dosta obecanja. ako se ovo ne otvori pre izbora, tacno necu znati za koga da glasam!

    Reply
  5. абвгдђ

    У току је утакмица у спорости и кашњењу изградње на свим градилиштима путева у Србији. Борба је жестока, нижу се рекорди.

    Reply
  6. Miodrag

    Odlicno, jako je bitno sad pred izbore najaviti kraj radova, da gradjani nezaborave sta smo uradili za njih.

    Reply
  7. Jovan

    Dajte ljudi malo više optimizma. Lijepo je da se radi i gradi u našoj Srbiji i da se Srbija mjenja na bolje. Samo da se i mi malo menjamo, da budemo bolji i tolerantniji ,da radimo ono što najbolje znamo, a oni koji rade pruge i puteve, da ih pustimo da rade svoj posao.

    Reply
  8. sin anarhije

    Kasne naopako zna se i zbog cega, a cena km otisla u nebesa , ni sad nece na vreme jer su to prazne price kojima se skupljaji jeftini politicki poeni kod njihovog prostog glasackog tela od kojih 90 odsto nije ni proslo autoputem i slicno , samo ono putevi, putevi , kao da ce ih neko da maze na hleb …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.