Naša reč

      Нема коментара на Naša reč

Vamedia je portal koji omogućava svakodnevno praćenje novosti iz različitih sfera : društvo, politika, ekonomija, kultura , sport , a pre svega je okrenut gradskim dešavanjima . Vodjeni smo idejom da se svi posetioci portala mogu na jednom mestu informisati pravovremeno i direktno.
Kroz dobru poslovnu saradnju i etiku sa našim korisnicima, trudimo se da izgradimo medjusobno poverenje i unapredimo vaše poslovanje, a samim tim i stvorimo prepoznatljiv brend.
Naš cilj je promovisanje dobrih ideja široj javnosti u što boljem izdanju. Naš cilj je da doprinesemo edukaciji javnosti o svim važnim temama
Cilj portala kao internet-glasila je da bude kritički korektiv stvarnosti, svejedno da li je reč o događajajima u Valjevu, regionu ili državi Srbiji . Ukratko: portal za koji ne postoje tabu teme ili tabu pojedinci.

Najposećeniji portal

U istraživanju Cesida, Vamedia info najpraćeniji je portal u gradu. Kada su uopšte u pitanju mediji, Valjevci najviše veruju TV Vujić potom Napredu. Slično kao i u ostatku Srbije i u Valjevu je televizija glavni mediji preko koga se građani informišu o lokalnim temama, navodi se u tumačenju istraživanja koje je objavio Cesid ispitujući 800 gradjana Valjeva. Po ovom istraživanju uradjenom u februaru ove godine TV Vujić svakodnevno prati skoro jedna trećina građana (31%), sledi radio Valjevo čiji program svakodnevno sluša 16% ispitanika. Zanimljiva je pozicija nedeljnika Napred koji čitaju skoro dve trećine ispitanika u momentu izlaženja. Koliko je uticajan ovaj nedeljnik, najbolje govori podatak da je 35% građana Valjeva izjavilo da je ovaj štampani mediji za njih primarni izvor informisanja o lokalnim temama, što je za nijansu više od TV Vujić koji se sa 34% onih koji ga smatraju primarnim izvorom informisanja nalazi na drugom mestu. Internet portali i dalje su iza elektronskih medija i po ovom istraživanju najpraćeniji info portal u gradu je Vamedia info sa 8% onih koji prve lokalne informacije potraže na njemu. Vamedia se zahvaljuje svim gradjanima koji su upravo poverenje poklonili ovom portalu. Slavica Savić Vujanac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.