Tadić:Izborno nadmetanje dve velike koalicije

IZBORI 2024

Izborna utakmica u Valjevu biće više nego interesantna , smatra kandidat za odbornika Zdrave Srbije Nebojša Tadić. Po njegovom mišljenju u fokusu će biti nadmetanje dve velike koalicije .

Politički akteri u Valjevu nemaju problem sa medijskom zastupljenošću i  dobri i objektivni poznavaoci političkih prilika ističu da su valjevski mediji na visini zadatka i u Valjevu niko ne mora da se bori za ravnopravnu zastupljenost jer to postoji već godinama , tvrdnja je Nebojše Tadića koji je ujedno komentraišući politička predizborna dešavanja pre svega konstatovao da će u fokusu svega biti dve velike koalicije i to koalicija okupljena oko SNS-a čiji je deo i Zdrava Srbija i koalicija Svanuće koja okuplja 6 opozicionih stranaka- . Po njegovom mišljenju to je više nego ozbiljna politička ponuda.

„Veliko iznenadjenje je Brdjanska inicijativa koja  je iz nekog razloga odustala, da su tu izborni proces bi bio još interesantniji. Najveće iznenadjenje za mene je misteriozno  odustajanje VPO i advokata Ivkovića. Godinu dana ste vi iz medija slušali od advokata Ivkovića i njegovih saradnika da su oni jedina ozbiljna opozicija u Valjevu. Samouvereno su poručivali da će oni sami izvesti promene u Valjevu, da im za taj posao nisu potrebni koalicioni partneri , da su gradski odbori stranaka koje deluju u Valjevu nejaki , da se svi moraju staviti pod njegovu komandu . Odjednom nas je obavestio da su ceo dan zasedali, plakali i doneli odluku da dezertiraju i bace koplje u trnje . Da li su se uplašili sudara sa realnošću jer sada moraju da se izmere u biračkom telu , da saznaju šta gradjani Valjeva misle o njihovom delovanju , a tu ne prolazi samoreklamiranje . U svakom slučaju, gospodin Ivković je sigurno dobro procenio da mu se više isplati da ne izlazi na izbore . Verovatno je prevagnulo i to što su on i Krivošejev mladi pa imaju vremena da sačekaju 4 godine do sledećih izbora . Toliko o njima , a mi ćemo se na ovim izborima boriti sa onima koji nemaju problem da se pogledaju u ogledalo“, rekao je Tadić.

Kako kaže, Zdrava Srbija je potpisala koalicioni sporazum sa SNS , i takva odluka je doneta  imajući u vidu da će SNS imati u naredne 4 godine i predsednika i Vladu Srbije. „Verujemo da nije dobro da Valjevo ima vladu koja je u opoziciji sa Vladom Srbije. Smatramo i to da SNS ima kadrove koji su spremni da izvrše preko potrebne infrastrukturne projekte. Siguran sam da mladi gradonačelnik Gojković zaslužuje i drugi mandat. Procenili smo da opozicija nema nijedan program koji garantuje promenu na bolje. Primer je objavljeni program koalicije Svanuće koja navodi četiri grupe prosvetu, zdravstvo, sport i ekologiju , ali ne navodi kako će pomoći njima kad su ovo sve grupe u nadležnosti Republike , Tako pominju ulaganja u uslove u Bolnici , a ti projekti su već u toku, slično je sa ekologijom pominju uvodjenju gasa , a gas je već stigao do Valjeva . Pominju da će pažnju posvetiti deci i školskom sportu, moram da ih obavestim da moj prijatelj Željko Ostojić takve programe već sprovodi. Objektivni ljudi bi to priznali. Da li su oni nekad bili u Petnici? Da li su primetili da je u Valjevu zasedao Olimpijski komitet?“, upitao je Tadić.

Zbog svega navedenog Tadić veruje da će gradjani prepoznati kapacitete koalicije SNS-a te na izborima zaokružiti redni broj 1.

 

4 comments on “Tadić:Izborno nadmetanje dve velike koalicije

  1. Cale

    Gospodine Tadiću, o čemu Vi izborite? Kakvo nadmetanje dve velike koalicije? Ja ne vidim tu drugu. Vi se očito plašite ove grupice okupljenih u Pomrčenju. A i razumljivo je – Vi ste privatnik pa i ne bi bilo u redu da Vam jedan broj gostiju izbegava lokal. Samo hrabro, ako se zaista borite za Grad i sugrađane.

    Reply
  2. Dragan Đurić

    Koga ovaj Tadić predstavlja,jedino ako nije stranka policije da pokupi glasove policajaca,bivših policajaca i doušnika što tajnih što javnih a zamolio bi novu vlast koja dodje, da mu odmah zatvori kafanu ,koju je napravio u tudjem dvorištu

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.