Valjevski pokret otpora: „Da li je gotov(o)?“

Valjevski pokret otpora  organizuje javnu tribinu pod nazivom „Da li je gotov(o)?“ na kojoj su gosti  Nenad Kulačin i Marko Vidojković, autori emisije Dobar, loš, zao.

„Gosti će govoriti o svim aktuelnim temama u svom prepoznatljivom stilu, otvoreno i bez kalkulacija. Dođite i pitajte sve što vas zanima, neka Valjevo ponovo bude grad u kome će se o svemu govoriti glasno i u kome ćemo čuti jedni druge!

Tribina će se održati u Pivnici „Čardak“ u subotu 02. 12. 2023. godine, sa početkom u 19 časova.

Neka svaka ulica i trg našeg grada budu valjevska Agora!“, navodi se u pozivu organizatora .

4 comments on “Valjevski pokret otpora: „Da li je gotov(o)?“

  1. Stojedan

    *** Ostanite kući naj bolje! Tom tribinom brukate familiju! Naj više nečistoće koja zagađuje čovekovu okolinu izađe na usta kao od ove dvoice kulače i vidojka-krasnog ! samo po nekim šupama trube gde i pacovi žive! ovu dvoicu može jedino rakija da razveseli! kad skinu šajkaču ne bi srbi znali kojoj vrsti pripadaju! za njih je kuluk rešenje . Ni ku..u ne vrede. Takvi kroz valjevo ni u tranzit

    Reply
    1. Zorica

      Vrlo nepismen komentar,pravopis ocena 1. Vi uzmite časove srpskog jezika,pa potom pišite komentare.

      Reply
  2. METAR I ŽILET

    Ima muškaraca sa kompleksom niskog rasta, oni se uvek okome na dvometraše. Najniži američki predsednik bio je visok metar i 60, niko mu ime nije zapamtio, ali je imao „pogan“ jezik. Posle su Ameri uveli nepisano pravilo da predsednik ne sme da bude ispod metar i 80. Prvo na merenje visine, pa kandidatura.

    Reply
  3. Dragan

    mora da se zastiti nasa kulturna bastina od ovakvih. npr navijaci zvezde su na svoju zastavu stavili zivojina misica i to je ok jer se deca uce patriotizmu i hrabrosti i postenju i pevaju rodoljubive pesme. ali su zivojina na zastavu stavili i ovi iz lokalnog fronta sto je stramota. tako i ovoj dvojici mora da se zabrani da zloupotrebljavaju nasu sajkacu jer nije isto kad nasu kapu vidite na glavi nekog cetnika patriote i kod ovih zapadnjaka

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.