Knjiga koje se mnogi plaše- Doktrina depopulacije dr Račića

„Doktrina depopulacije traje već 120 godina . Različiti su oblici kroz koje se ona vrši , a mi sve više slepo sledimo trendove koji nam se nameću , a koji dovode do toga da nas je sve manje“, rekao je autor knjige „„Doktrina depopulacije putem zdravstvenog genocida“dr Alek Račić.

Mnogo češće čujemo konstataciju da nas je sve manje , a s druge strane mnogo manje govorimo o uzrocima, načinima  i koracima koje treba preduzeti da se situacija promeni na bolje.

„Ne treba zaboraviti da je 1912. godine došlo do velikih promena na polju medicine . tada je porodica Rokfeler donela nekakvu odluku o tome kako će da se spravljaju medicinska sredstva , naracvno da bi ostvarili uticaj na farmaceutsku industriju. Odustalo se od biljnih preparata i krenulo ka nekim drugim vrstama i načinima proizvodnje lekova. To je trenutak kada je do tada zvanična medicina proglašena za alternativnu ili tradicionalnu. Tada počinje taj zdravstveni genocid ja ga tako nazivam“, rekao je dr Račić inače svetski afirmisani maksilofacijalni hirurg.

U svojoj knjizi, čija je promocija održana sinoć u Valjevu, Račić navodi i da je evidentan porast raznih bolesti te i da se to sve češće pripisuje načinu života, ishrani, zagadjenom vazduhu ali to nisu jedini razlozi.

„U knjizi sam pisao o različitim doktrinama, a jedna od njih je i zagovaranje istopolnih brakova jer oni ne donose decu, dakle reč je o depopulaciji.  Zbog ovog stava sam čak bio imao prijavu u tužilaštvu , ali je odbačeno  jer sam izneo dokazive činjenice da je to tačno. To nisu popularni stavovi sada i to je nešto što nam se nameće . Taj moj naučni rad nailazi na osudu, ali šta ja tu mogu to je prosto kao dva plus dva su četiri. Šta ja tu mogu? Nas je sve manje , to su činjenice koje se iznose , a onda neko kao ja napiše razloge zašto je to tako i biva progonjen umesto da se nešto promeni “, kaže dr Račić koji dodaje da mnogi tu činjenicu prave tabu temom.

On navodi da su depopulativne aktivnosti u Srbiji nastale početkom devedestih godina najpre iz ekonomskih razloga , potom su došli i ratovi.

„Tada dolazi i do porasta broja malignih  bolesti , To je klasičan genocidni akt jer tada dolazi do bombardovanja osiromašenim uranijumom i plutonijumskim penetratorima , ali i bombardovanjem petrohemijskih postrojenja što je nešto najkancerogenije što se našlo u vazduhu. I na kraju poslednjih godina imamo promociju i marketing mejnstrim medija da nema potrebe da se ima puno dece jer deca su zagadjivači itd . Na sreću to kod nas još nije sasvim zaživelo, ali u nekim zemljama u okruženju već jeste. Ali predvorje toga postoji. U knjizi sam upravo govorio da ne treba donositi zakone koji takve stavove podržavaju, tako ćemo jedino moći da se izborimo“, naveo je dr Račić.

Po njegovom mišljenju srpska javnost nije spremna da čuje prave razloge depopulacije. „Nije spremna. Oni misle da će bolje prosperirati u životu ako naginju globalističkim agendama. To je sada trend . Plaše se ljudi koji govore istinu kao ja. Tradicionalizam je u opadanju i tradicionalne vrednosti su u iskorenjavanju. Teži se ka izmišljenim vrednostima i aktivnostima , umesto da čuvamo ono što nas je održavalo vekovima“, rekao je Račić.

 

4 comments on “Knjiga koje se mnogi plaše- Doktrina depopulacije dr Račića

  1. Grozda

    Evo ja se plašim te knjige, bukvalno, koliki —- treba da budu pa da pričaju ovakve gluposti? Ajde najbolje da se lečimo kao u praistoriji. A ako nam istopolni brakovi smanjuju natalitet onda džaba smo krečili. Btw kod nas i nisu legalizovani takvi brakovi tak oda gde je problem?

    Reply
    1. Небојша

      Надам се да се не плашите ни ГМО исхране, ни то што медицина злоупотребљава и преиначује властита достигнућа , водећи рачуна само интересима фармакомафије , ни то што је Светска здравствена оранизација у приватном власништву? Само храбро. Ја имам већи страх што јер ће разумни бити таоци индоктриниране и заслепљене већине.

      Reply
  2. Miki

    Grozda treba da procitao knjigu pre svega..inače do sad sa udzaba provela ovaj zivot

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.