I dalje kišovito

      2 коментара на I dalje kišovito

Promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, vreme je koje nas očekuje i narednih dana .

U Srbiji danas promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Van košavskog područja očekuje se i grad, posebno posle podne. Najviša dnevna temperatura do 27 stepeni.

Petak: Promenljivo i nestabilno,  mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 12 do 17 °S, najviša od 23 do 27stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 80%.

10.06.2023. Subota: Promenljivo i nestabilno,  mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 12 do 17 °S, najviša od 24 do 27 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3 h , verovatnoća 80%.

11.06.2023. Nedelja: Promenljivo i nestabilno,  mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 12 do 17, najviša od 24 do 27 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 80%.

RHMZ

 

2 comments on “I dalje kišovito

  1. slavica

    Stvarno lose vreme, velika je vlaga, koju uopšte ne podnosim najbolje mi je sedeti kod kuce, ukljucim fotokataliticki preciscivac vazduha, pijem kaficu i cekam bolja vremena…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.