Besplatne predstave, škola šaha, tekbol, koncerti do kraja januara u Mionici

Mioničani će tokom celog januara imati besplatan program sa skoro 20 predstava, koncerata, kabarea, radionica, animacija. Novost je da će ove godine u  Hali sportova biti organizovan i tekbol, škola šaha i streličarstvo. A za kraj  godine, 30. decembra svi će moći da uživaju uz kuvano vino i muzički program na Trgu vojvode Mišića. Praznični program u Mionici traje do kraja januara kada će biti organizovana Svetosavska akademija.

– Želimo da svi uživaju u novogodišnjim i božićnim praznicima. Godina koju ispraćamo, za nas, je bila veoma radna. Nastavili smo sa ulaganjima u bolju budućnost Mionice. Samo smo pred kraj godine započeli realizaciju veoma bitnih projekata. Vodovod Ključka vrela, rekonstrukcija parka, izgradnja Pulikiong legata, rekonstrukcij tribina i dr.  Nastavili smo radove na izgradnji Kuće Kolubarske bitke. A uz podršku Vlade Srbije od 1,2 milijarde dinara, nastavljamo gradnju kanalizacije u 19 naselja, a očekuje nas početak gradnje dva prečistača otpadnih voda. Uveren sam da će nam sledeća godina biti još bolja i da ćemo pokrenuti mnogo projekata koji će zasigurno uticati na bolji život građana. To je najlepša novogodišnja čestitka za sve nas -rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

U ustanovama koje su deo organizacije prazničnog programa  kažu da je program namenjen celoj porodici i svim generacijama i predstavlja sinergiju kulture, umetnosti, zabave, međusobnog uvažavanja i poštovanja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.