Janković uručio paketiće mioničkim mališanima

Opština Mionica je i ove godine obezbedila paketiće za 409 mioničkih osnovaca od prvog do četvrtog razreda. Predsednik opštine Boban Janković posetio je đake u Rajkoviću i Mionici gde im je uručio paketiće i poželeo mnogo uspeha u narednoj godini.

– I ove godine obradovali smo mališane poklonima. Nasmejana i srećna deca su naš uspeh i daju nam motivaciju da budemo još bolji. Gledamo da na sve načine obezbedimo što bolje uslove. U obnovu škola uložili smo 373 miliona dinara uz podršku Vlade Republike Srbije. Preko Centra za razvoj i obrazovanje obezbedili smo besplatne časove jezika, programiranja, glume, gimanstike i dr. A uz to i besplatnu pripremnu nastavu i još mnogo toga – rekao je Janković.

U Mionici je za novu godinu pripremljen sadržajan program koji će trajati do kraja januara, a Mioničane i posetioce očekuju predstave, filmovi, kabare, muzički deo i još mnogo toga.

 

1 comment on “Janković uručio paketiće mioničkim mališanima

  1. Kljuc

    Jos vodosnadbevanje da obezbedis i nearcis tudje pare na paketice i cirkuzanske predstave. Vodu ljudi i u selima treba da imaju a nemaju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.