Snežna nedelja pred nama

Nova radna nedelja donosi nam sneg I sve niže temperature.  Danas u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima meteorolozi preedvidjaju da će pasti  i do 30 cm snega. Na snazi je narandžasti meteo alarm. Ujutru od – 5 stepeni do 2 stepena.

Utorak: Na severu Srbije suvo, posle podne uz postepeno razvedravanje. U ostalim krajevima oblačno, povremeno sa slabim snegom. Tokom dana slabljenje, a uveče i prestanak padavina. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severozapadniNajniža temperatura od -4 do 0, a najviša od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 90%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 80%.

Sreda: Ledeni dan. U Vojvodini pretežno sunčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ali suvo. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -10 do -2, a najviša od -3 do 0 stepeni. Upozorenje: Tmin <-5 stepeni, verovatnoća 90%.

Četvrtak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana malo do umereno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -14 do -6, a najviša od -3 do 2 stepena.Upozorenje: Tmin <-10 stepeni, verovatnoća 90%.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.