Lokalni front deo grupacije „Moramo“

Lokalni front Valjevo izdao je saopštenje za javnost u kome se izmedju ostalog navodi da je ova organizacija sada deo grupacije „Moramo“ sa kojom će učestvovti na predstojećim izborima. Saopštenje prenosimo u celosti :

„Aktivisti udruženja građana Lokalni front Valjevo su na Dorćol placu u Beogradu, učestvovali u događaju na kojem je predstavljena  zeleno-leva grupacija MORAMO, koja će nastupiti na predstojećim izborima, a koju čine OGP Akcija, čiji je i Lokalni front Valjevo deo, pokret Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak.

Prisutnima su se između ostalih obratili Nebojša Zelenović i Dušica Barović iz Otvorene građanske platforme Akcija, Dobrica Veselinović i Biljana Đorđević iz pokreta Ne davimo Beograd i Aleksandar Jovanović Ćuta i Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka.

Tom prilikom je predstavljen slogan MORAMO i vizualni identitet (zelena i ljubičasta boja) pod kojim će ova grupacija učestvovati na parlamentarnim i beogradskim izborima.

Još jednom su upućeni pozivi ostalim opozicionim kolonama na dogovore o zajedničkom predsedničkom kandidatu. Predsednički kandidat mora da odiše državnim jedinstvom i da ima nacionalnu prepoznatljivost, kao i da bude ostvaren u svojoj profesiji.

Organizacije koje su okupljene u MORAMO su  aplicirale za članstvo u evropskim zelenim, a uveliko su na terenu dokazane u borbi za vazduh koji ne ubija, čistu vodu i zemlju, demokratiju, i državu solidarnosti.

Ovom događaju su, pored Ivana Manića, Ljubomira Radovića i Željka Trifunovića iz LF VA prisustvovali i brojni aktivisti i mnoge istaknute ličnosti srpskog društva.

Lokalni front Valjevo će u narednom periodu predstavljati kandidate iz Valjeva koji će se naći na listi MORAMO i intenzivirati obuku članova biračkih odbora za odbranu izborne volje građana na predstojećim izborima.“

 

13 comments on “Lokalni front deo grupacije „Moramo“

 1. Ha ha

  Cuta je poznat kao borac za zastitu ekologije, a postao to kad je izvisio za dozvole da krani mini hidroelektrane.

  Reply
 2. Bobili

  Zelenovicu je mesto u bajbokani. U buvaru, da iskija za sve sto je uradio u Sapcu, a vi ga nama ovde dovlacite, jel hocete da ga preselite ovamo, posto ga Sabac nece?

  Reply
  1. Adam

   @Bobili: zahvaljuju Zelenoviću, Šabac i jeste tu gde jeste u odnosu na Valjevo. Sve grinfild investicije u Valjevo dovela je prethodna vlast (Austroterm, Carapanu, Gorenje), a ovoj je od privrednih aktivnosti najbolje išlo pljačkanje Krušika – Valjevo je radilo, a Beograd se gradio. Zemljače, nama treba BAR 10 godina da stignemo do nivoa zelenovićevog Šapca.

   Reply
 3. Jovana P

  Baš im dobar “vizuelni identitet”.. Moraju -naterali ih.. I to zvanično na latinici, u sred Srbije.. Ne zna ova ex žuta družina ni gde je pošla niti čemu ide, samo ih vlast interesuje.

  Reply
 4. Gangula

  E momci koliko ste nisko pali da ste se udružili sa najvećim lopovim iz grada Sabca Zelenovicem. Vi ste propast, kao i opozicija. Narod vas nece podržati u Valjevu. Neki Radović koji nije Valjevac će bolje da se brine za moj grad u kome sam rodjen.

  Reply
 5. Mira Jevric

  Bravo ljudi! To je ono sto ce svako normalan glasati u aprilu. @gangula da imas obraza profesora Ljubu ne bi smeo ni da pomenes. Ni ti, ni ostali botovi. Zato cete uskoro da letite.

  Reply
 6. Gangula se plaši

  Hehehe, e jesi Gangula. Izgleda da su gaće počele opasno da se tresu. Ako, samo tako. 😀

  Reply
 7. Svetin unuk

  Samo napred….Jedina sansa ste vi, ljudi iz Fronta.
  Kerovi neka laju…
  Ovi sto mere zagadjenje neka cute,a vi sto ste hrabri, samo na komentarima…u “kucicu”.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.