Komunalna policija otkrila nelegalnu prodaju duvana

U akciji komunalne policije ovog prepodneva na staroj zelenoj pijaci otkriveno je lice kod koga je pronadjeno više od 19kg rezanog duvana.

Komunalni policjci u iznenadnoj proveri na staroj zelenoj pijaci otkrili su lice sa čak 16,4 kg rezanog duvana pakovanog u kesice od po 200 gr. Daljom proverom kod istog lica pronadjeno je I 2 800 već spremljenih cigareta.

Osumnjičeni za nedozvoljenu prodaju akcizne robe , robu je držao u tezgi I pomoćnom zamrzivaču.

Kako Vamedia saznaje u pitanju je povratnik u delo , s obzirom da je isto lice I ranije činilo isti prekršaj. Javnom tužilaštvu u Valjevu podneta je prijava I dokazni materijal.  

4 comments on “Komunalna policija otkrila nelegalnu prodaju duvana

 1. Milos

  A uuuuu veliku količinu su otkrili, ma strava. Oni ne rade posao koji im je poveren, već jure ko prodaje duvan, taj posao je za policiju, ako nije ona ukinuta u Valjevu. Komunalnoj policiji je bolje da rešava redovne zadatke po gradu, nepropisno parkirana vozila, smeće po gradu, itd…

  Reply
  1. Izet Fazlinović

   Bio na pijaci i video ovog kriminalca kad su apsili,ovi milicajci komunalci. Odradili posao profesiinalno, sve po zakonu i propisu. Momci su bili na visini zadatka.Pre toga je ,,Aleksa Žunjic“ revnosno dojavio kretanje subjekta, onda je,, Đido Mova “ odradio praćenje,da bi potom čuvari zakona uspešno pravdi priveli oca troje dece. Aferim!

   Reply
 2. Анонимни

  Ne dolaze da vide sta rade i kako truju narod sa perionica a gde hemikalije samo lete a vataju sa duvanom sirotinju. Kopaju bunare za otpadnu vodu i niko ništa truju vodu sa karcogenim hemikalijama a ovamo busaju se kako rade nesto.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.