Borci pomažu bolnici

      2 коментара на Borci pomažu bolnici

Borci i članovi Udruženja boraca Valjevo organizovali su još jednu  akciju pomoći Opštoj bolnici. Tim povodom Udruženje boraca izdalo je sledeće saopštenje:

“Borci pomažu Opštu bolnicu Valjevo I to dečije odeljenje i odeljenje odraslih ORL koje je bilo Kovid odeljenje i crvena zona. Pomoćićemo da se okreči i dezinfikuje kako bi bolesna deca mogla da se leče a i ostali građani.
Još jednom smo dokazali da smo uz svoj narod posebno svoju decu i čast nam je da svima treba dati primer da se narod i država pomogne u teškoj situaciji kada vlada još virus Korone a koja je ostavila tragove svih mogućih problema a posebno u zdravstvu.
Ovde je bila crvena zona i sada mnogi građani treba da dođu i pomognu i dokažu da se ne plaše virusa i da vole svoj narod.
U sredu 02. juna nastavljamo sa pomoći odeljenju ORL Opšte bolnice Valjevo i odeljenje će biti završeno isti dan i spremno za mlade pacijente i ostale građane.
Radnice higijeničarke i medicinske sestre trenutno čiste  sve završeno danas a to su dve dečije sobe, dve sobe za starije pacijente, pola hodnika i ordinacija intervencije, sutra ostaje pomoć u dve bolesničke sobe, kuhinjski deo, previjalište i ostali deo hodnika.
Neka bude što manje pacijenata a što čistije i uvek spremno za prijem novih pacijenata i građana Kolubarskog okruga, ako zatreba.
Hvala članovima Udruženja boraca Valjevo na današnjoj pomoći Opštoj bolnici Valjevo odeljenju ORL i to: Milošu Obradoviću, četničkom Vojvodi Momčilu Grkoviću, Draganu Marijanoviću, Milanu Aleksiću, Radovanu Čuliću, Milanu Pajkoviću, Milanu Ješiću, Slobodanu Vojisavljeviću i predsedniku Ljubomiru Bradiću koji je sve organizovao i dogovorio sa rukovodstvom bolnice i odeljenja ORL Valjevo.
Udruženje boraca mora i vodiće posebno brigu o ovakvim velikim ljudima kakvi su gore nevedeni.

Gvozdeni puk Valjevo i
Udruženje Boraca Valjevo”

2 comments on “Borci pomažu bolnici

 1. Istina

  Још један пример да се у овој држави не зна ко шта ради. Да инстиуције и појединци не раде свој посао… Какви бре борци и помоћ бораца? Да нећете можада и да оперишете?
  Онда крените редом, кошење, чишћење, прање, све је у хаосу у нашем граду…
  Уживајте у својим пензијама и пустите нека ради ко треба да ради те и остале послове у граду.

  Reply
 2. Jole

  Свака част борцима на велико срцу, али и међу вама има доста људи коју живе јако тешко, без основних хигијенских услова, без крова над главом и без струје. Слажем се са претходним коментаром. Ви ћете да волонтирате, а неки партијски пријатељ ће дебело да наплати свој рад !

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.