Sastanak u Nišu o ordinaciji za borce

U Nišu je održan sastanak povodom otvaranja posebne ordinacije za preglede boračke populacije . Ti ovodom Udruženje boraca izdalo je sledeće saopštenje:

“Sastanku u Nišu sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i rukovodstvom Kliničkog centra, zamenikom direktora doc dr. Ćosić Vladan i Regionalnog Doma Zdravlja Niš prof. dr. Milorad Jerkan  oko prioritetnih pregleda boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, prisustvovali su i dr ecc. Danijela Nešić šef kabineta direktora Doma zdravlja Niš, prof. dr Goran Stanojević pomoćnik generalnog direktora za hiruršku delatnost u Kliničkom centru Niš, prof dr. Radmilo Janković pomoćnik direktora za anesteziološke poslove u Kliničkom centru Niš i Miljana Kostić kabinet gradonačelnice Niša.
Ispred Gvozdenog puka Srbije sastanku prisustvovali predsednik Dejan Milošević Kuna, Generalni sekretar Bradić Ljubomir i predsednik boraca Niša Dejan Veličković iz Niša.
Tema sastanka je prioritetni pregledi i otvaranje posebne ordinacije u Domu zdravlja Niš a što mora da se realizuje i u ostalim gradovima i opštinama.


Ovo je primer kako se poštuje boračka populacija u Srbiji, još jedan zahtev rešen a idemo dalje u rešavanje ostalih zahteva.

Gvozdeni puk Srbije i
Udruženje Boraca Valjevo, Generalni sekretar  Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.