Omladinci i prvotimci Radničkog do novih pobeda

U jednoj od najvažnih utakmica prvog dela sezone Prve lige Srbije  omladinci Radničkog su prevazišli sebe i bez nekoliko igrača koji su danas nastupili za prvi tim odigrali su utakmicu srcem i zasluženo slavili protiv gostiju iz Šapca 3-1.

Iako su Šapčani bili nadmoćni, Radnički je u 29.min.golom Andjelkovića poveo sa 1-0. Izjednačio je Šabac golom Lazarevića u 65. Radnički je uzvratio i u 70.min preko Živanovića poveo sa 2-1. Šabac je pokušao da izjednači pa je sve karte bacio u napad, što je omogućilo domaćima veliki broj kontri, a jednu od njih je iskoristio Lula Radovanović u 90.min. i postavio konačan rezultat Radnički-Ofk Šabac 3-1. Domaći su nastupili u sastavu – Dj.Krstić, Vasiljević, D.Marković, S.Marković, M.Krstić, Žerajić, Alić, Radovanović, Andjelković(Jagodić), Živanović, Janković(Lukić).                         Prvotimci su rutinski slavili u Donjem Dobriću protiv Mladosti sa 3-1.Golove su postigli BojanDjurić u 16, Uroš Stamenić u 40 i Stojan Avramović u 56 minutu. Valjevci su igrali u sastavu-Novaković, Djukić, U.Stamenić , L.Stamenić, Tomić, S.Stamenić, Djurić, Milošević, Avramović, Krstić i Marković. Na klupi su bili :Šarić, Živanović, Petrović, Dragojlović, Petarić i Dimitrijević.

 Kadeti su nesrećno izgubili od Radničkog iz Kragujevca sa 0-2.Pioniri su poraženi od Drine u Ljuboviji sa 2-0, dok su petlići deklasirali ubsko Jedinstvo i pobedili sa 7-0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.