Izložba karikatura i tribina „Samo vas gledam“ u Valjevu

U subotu 29. juna u 20 časova na platou ispred stare železničke stanice Valjevo (Železniča 7) biće otvorena izložba karikatura našeg proslavljneog karikaturiste Dušana Petričića pod nazivom „Samo vas gledam“.  Otvaranje izložbe prati i istoimena tribina na kojoj će pored gospodina Petričića  govoriti izuzetno zanimljivi gosti:  karikaturista Predrag Koraksić Koraks, istoričarka Branka Prpa, sociološkinja Vesna Pešić, novinar Ljubodrag Stojadinović, aktivistkinja Aida Ćorović i novinarka NIN-a Vesna Mališić. Voditeljka tribine je novinarka Danica Vučenić.

Pozivamo sve Valjevke i Valjevce da ne propuste priliku da vide i čuju ovako zanimljive goste koje u naš grad dovode organizatori ovog događaja – dnevni list Danas, nedeljnik NIN i organizacija Novi optimizam.

3 comments on “Izložba karikatura i tribina „Samo vas gledam“ u Valjevu

 1. Jasna Krstic Perisic

  Jao konacno u Valjevu!
  Imala sam priliku da Vas gledam u Centar za kulturnu dekontaminaciju Beograd i zelim opet. Nadam se lepom vremenu i dolazim!

  Reply
 2. Mexico

  Jao! Nebrojene karikature, tribine, kritički tekstovi, ambasadorska mesta (recimo, u Meksiku), predavanja i osvešćivanja beslovesnog naroda…i to sve na vlasti i uz vlast DOS-a. Pa, kako smo, uz toliko njihovo pregalaštvo, ostali tupi, glupi i krezavi? Predstavnici samoproklamovane Druge Srbije, drugosrbijanci, ponovo kreću na tezgarenje. A taman se mislilo da su fondovi presušili…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.