KK 014 na „Kupu oslobođenja Podgorice”

Takmičari KK 014 iz Valjeva nastavili su uspešan niz dobrih rezultata ovaj put po pozivu Nacionalnog kata trenera u reprezentaciji Srbije na prestižnom međunarodnom turniru „Kup oslobođenja Podgorice“ .

Nastupile su dve takmičarke iz KK 014 i to: Andrea Krstić i Nikolina Đurić. Obe takmičarke su dostojanstveno prestavljale boje reprezentacije Srbije, Grada Valjeva i kluba 014. Na ovom prestižnom turniru u veoma jakoj konkureniji Andrea Krstić je došla do finala u kategoriji pionira i osvojila srebrnu medalju. Nikolina Đurić je u dve klase Kadetkinja i Juniorki došla do dva finala i osvojila dve srebrne medalje.

Ovako dobar rezultat na međunarodnoj sceni rezultat je marljivog rada takmičarki koje su osvojile medalje i rezultat pravilnog i profesionalnog treninga od strane trenera-menadžera KK 014: Milana Lepojević, Čedomira Bajkina, Milenka Lukić, Vladana Živanović predvođenih Predragom Brankovićem. Uprava i treneri KK 014 veoma su ponosni na postignute rezultate kluba u tekućoj kalendarskoj godini kako na domaćoj tako i međunarodnoj karate sceni, postignuti rezultati daju motivaciju svim članovima kluba i trenerima za postizanje još boljih rezultata.

Pored svega navedenog KK 014 je i jedini karate klub iz Kolubarskog upravnog okruga koji u svojim redovima ima i Naionalnog karate sudiju Milenka Lukić, koji je u tekućoj godini sa velikim uspehom sudio na većini turnira.

V.Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.