„Dani domaćih“ počinju sa Jaffom

imageValjevski Europrom neće odustati od domaćih brendova. Kao dokaz tome ostvarena je saradnja na obostrano zadovoljstvo sa kompanijom Jaffa. A od ovog meseca Europrom pokreće kampanju pod nazivom „Dani domaćih“.

 

U duhu promocije domaćih brenodva Europrom se već predstavio Valjevcima na sajmu SPREG kaada je u svom izložbenom prostoru predstavio domaće brendove. Medju njima bila je i Jaffa.“Kada kažem domaće pre svega mislim na domaće proizvodjače i domaće proizvode. Zašto sve to radimo? Poznato je da se Europrom kao i DTL već godinama zalaže da se podstaknu proizvodjači kako bi se dalje razvijala domaća proizvodnja. Moram da ponovim našim sugradjanima da sam duboko uverena da je tema opstanka i razvoja domaće privrede nešto što se tiče svih nas. I tu ne mislim samo na Europrom i Jaffu i na proizvodjače već na sve ljude koji žive u Srbiji“, rekla je Bojana Perić PR menadžer Europroma.
Ona navodi da se često rade istraživanja potrošača pa i da je primećeno u odnosu na poslednji period od 4 godine kada je priča domaćih brendova započeta da su u to vreme potrošači bili prilično nezainteresovani za samu oblast, a već sada istraživanja pokazuju da su ljudi mnogo više uključeni i da pored parametara cene i kvaliteta parametar da li je domaći proizvod u pitanju, sve više utiče na odluku o kupovini. Domaći proizvodi znače domaće sirovine i nova radna mesta.
Sve navedeno, po njenim rečima, razlog je i pokretanja kampanje pod nazivom „Dani domaćih“ koja predvidja da će se svakog meseca predstaviti po jedan ili više domaćih proizvodjača. U saradnji sa njima Europrom će sprovesti i veliki broj akcija. Cilj akcije je što veći broj benefita za domaćeg proizvodjača.
Stim u vezi kreću Dani Jaffe što podrazumeva da će prvih šest artikala Jaffe koji su inače najprodavaniji biti na sniženju , najpre Jaffa biskvit koji je najprodavaniji i sada će se prodavati po ceni od 79,90 dinara.
U akciji „Dani domaćih „ i Dani Jaffe biće uključena i deca pa će naredne nedelje biti pokrenut konkurs na temu Zašto volim Jaffu? Svi osnovci moći će na adresu Europroma da pošalju svoje crteže i prvih 20 radova biće nagradjeni sa 20 paketa Jaffinih proizvoda.
Istovremeno sa ovom akcijom svi proizvodi Jaffe će biti promovisani na raznim mestima. Andrea Srećković PR menadžer kompanije Jaffa izrazio je zadovoljstvo što je Jaffa jedan od učesnika u samoj akciji. „Poslujemo na tržištu preko 40 godina i u svom portfoliu imamo mnofo proizvoda , na prvom mestu jafa keks sa kojim su mnoge generacije odrastale. Drago nam je da će naši najmladji dobiti naše pakete i pozivam sve gradjane da kupe naše proizvode po promotivnim cenama“, poručio je Srećković.
S.V.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.