Tribina o aerozagadjenju

imageU sredu 28. Februara u 18.30h u Gimnaziji biće održana tribnina na temu aerozagadjenja našeg grada.Na ovu temu govoriće predstavnici Zavoda za javno zdravlje , lekari , predstavnici Toplane I učenici Gimnazije.

Valjevska gimnazija se u proteklih 148 godina svog postojanja trudila da živi životom svog grada i da svojom delatnošću doprinosi njegovom razvoju. Takav trud podrazumevao je pre svega brigu za kvalitetno obrazovanje i vaspitanje mlade generacije, a u okviru toga i brigu da ti mladi ljudi budu u što većoj meri odgovorni, slobodoumni i kritični.
Ekološka tribina AERO ZAGAĐENjE GRADA VALjEVA koju pokreće Ekološka sekcija Valjevske gimnazije u tom smislu ima cilj da nas informiše o kvantitativnim podacima vezanim za najvažnije parametre stanja aero sfere iznad našeg grada, ukaže na opasnosti i da nas pokrene da sistemski rešavamo prisutno zagađenje vazduha i nema za cilj da nikoga proziva, već naprotiv da zamoli da svakod nas od gradonačelnika Valjeva, pa do poslednjeg građanina u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti uradi najviše što treba i može. Zbog svih nas i našeg zdravlja.

Gimmnazija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.