Težak početak sezone

imageDok traga za novim igračima KK Metalac počeo je pripreme za novu sezonu. Veliki teret ovom klubu su i dalje dugovi koji sada iznose 120 000 evra.

Nakon povratka iz Kine u Metalcu je za sada poznato da će ugovori biti obnovljeni najverovatnije sa Jovanom Stamenićem, Adisom Turbićem, Dragomirom Marojevićem i Grkom Konstantinosom Stratakisom.Klub su medjuvremenu napustili Dujković, Janković, Ostojić i Hukić dok je Brana Đukanović karijeru nastavio u drugoj španskoj ligi.
"Očekivao sam da ćemo u novi šampionat ući znatno rasterećenije, ali po svemu sudeći očekuje nas još jedna teška sezona u kojoj će osnovni cilj biti potpuna stabilizacija kluba. Moramo pronaći novac da izmirimo dugovanja, uz redovno servisiranje ekipe, što znači da ponovo nećemo biti u mogućnosti da izdvajamo veliki novac za ugovore igrača. Takmičarski, očekujem iskorak u odnosu na prošlu sezonu", rekao je na konferenciji za novinare predsednik Metalca Duško Đukanović istakavši da dugovi Metalca sada iznose 120 000 evra.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.