Stanko Terzić nije više pomoćnik gradonačelnika

imagePomoćnik gradonačelnika Stanko Terzić razrešen je dužnosti. Terzić po koalicionom dogovoru na ovom mestu čekao penziju.

Odlukom gradonačelnika , a na osnovu koalicionog dogovora pomoćnik gradonačelnika Stanko Terzić razrešen je ove dužnosti i sada će u zasluženu penziju. Terzić je, po saznanjima Vamedie uslov za penziju ispunio u oktobru. Naime, nakon odlaska sa mesta gradonačelnika Stanko Terzić dobio je mesto pomoćnika gradonačelnika kako bi u penziju otišao iz radnog odnosa pa je njegovo angažovanje praktično bilo oročeno na nekoliko nedostajućih meseci. Za vreme svoje karijere Terzić je bio načelnik okruga, direktor Centra za kulturu, zamenik gradonačelnika , gradonačelnik pa i pomoćnik gradonačelnika.
Terzića će po istim saznanjima na ovom mestu od 1. decembra nejverovatnije zameniti Žarko Kovač LDP koji je trenutno u statusu odbornika ove partije.

Stanko Terzić jedan je od starih kadrova SPS-a, a ova partija vidno poslednjih godina daje veću šansu angažovanju mladih ljudi . U prilog tome svedoči činjenica da je u prethodnom mandatu vlasti SPS angažovao tri mlada čoveka na vrlo važnim funkcijama Aleksandra Vujić Subotića na mestu načelnika Uprave, Djordje Milanovića najpre na mestu direktora „Vidraka“ , a sada na mestu direktora „Vodovoda“, Djordja Pavlovića najpre na mestu direktora „Vodovoda“ , a sada sekretara Skupštine i Aleksandra Mijailovića na mestu irektora UFK „Valis“.
U Gradskom veću novina je i David Maksimović , a po sadašnjim njavama ukoliko dodje do realizacije proširenja Veća u njemu će se naći još jedan mlad čovek.
Za sada penziju još čeka Milorad Ilić na mestu predsednika Skupštine, a koji će uslov za to steći naredne godine.

S obzirom na činjenicu da su Dragan Jeremić predsednik OO SPS-a i član IO ove partije na mestu zamenika gradonačelnika, a i predsednik GO SPS-a i narodni poslanik Djordje Milićević pripadnici mladje generacije jasno je uočljivo da SPS pravi zaokret okrenuvši se mladima kao šansi i budućnosti ovog grada

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.