Prijem za VK Valis 93

imageU ime grada Valjeva gradonačelnik Stanko Terzić upriličio je prijem za vaterpoliste VK Valis 93 nakon njihovog plasmana u Prvu A ligu Srbije. Grad mladim vaterpolistima poklonio majce sa grbom grada i vaterpolo kluba , a upravi kluba grb Valjeva.

Plasman u Prvu vaterpolo Ligu vatrepolistima Valisa 93 čestitao je u ime Grada Valjeva gradonačelnik Stanko Terzić.  „ Ostvarili ste zavidan rezultat i zahvaljujem upravi kluba koja je omogućila uslove za uspeh , a grad će se truditi da u naredfnom periodu pomogne još više . To ste i zaslužili. Pre svega se zahvaljujem i čestitam igračima koji su najzaslužniji za ovaj plasman. Trudimo se da izdvojimo što više za sport i oko 50 miliona izdvajamo za sportske klubove za UFK Valis preko 40 miliona , predvideli smo i oko 60 miliona za sportsku infrastrukturu od čega 15 miliona ide za objekat upravo u službi balona u Petnici“, rekao je gradonačelnik Terzić.
Dr Zoran Jokić predsednik Uprave kluba posebno se zhvalio deci i roditeljima bez kojih kako je rekao ne bi ni bilo uspeha. „ Zahvaljujem se i upravi kluba Partizan koji nam je bio podrška sve vreme. Ponosno kažem da ovaj klub nije samo sportski klub već je deo i kulture Valjeva jer se bavi i obrazovanjem i zdravljem , a insistira na školovanju i ljubavi . Naša su deca imala priliku da prošetaju valjevskim planinama , uče skijanje na Divčibarama, da se druže sa stručnjacima Zavoda sa Košutnjaka, mi imamo priču o psihologiji kolektiva , moralu i sportskom ponašanju. Zahvaljujem se i gradu koji je opredelio sredstva da vodeni sportovi imaju mogućnost da trenažni proces bude kontinuiran kako u letnjem tako i u zimskom periodu . Obećavamo jedan dalji entuzijazam“, reko je Jokić.

image U iem igrača obratio se Luka Djordjević koji je govorio umesto kapitena Željka Arsenovića koji je bio sprečen da prisustvuje prijemu. „ Zahvalio bih se gradu i Upravi jer smo dobili mogućnost da nastupamo i igramo u našem gradu jer to je osnov što smo doneli pehar . Uprava nam je mnogo pomogla i pre svega zahvalnost ekipi koja je žrtvovala dosta svog vremena jer smo trenirali i u Valjevu i u Beogradu i na kraju uz veliki napor i sportski duh uspeli smo da ostvarimo ovaj plasman“, rekao je Djordjević.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.