Novi DSS i SSP: Izborni uslovi i jesu i nisu isti

U Valjevu su stvari po pitanju bojkota jasne, izbore niko neće bojkotovati. Odluka o bojkotu posebno je bila pitanje za opozicioni Novi DSS i SSP. Prvi ljudi ovih stranaka u Valjevu za Vamediu odgovaraju na pitanje u čemu je razlika izmedju Beograda i Valjeva po pitanju uslova.

Odluka SSP-a i Novog DSS-a da bojkotuju predstojeće izbore u Beogradu ostala je na niovu Beograda. Odbori u Valjevu izlaze na izbore u koaliciji Ujedinjeno Valjevo može.

Na pitanje kakva je razlika u uslovima izmedju Valjeva i Beograda kada tamo ne postoje uslovi za izlazak na izbore za njihove stranke, a u Valjevu postoje odgovore su dali Marko Nikolić i Anja Ristović.

Marko Nikolić Novi DSS:

„Kao što svakom čoveku ne možete da obučete isto odelo tako smo potpuno sigurni da svaku političku situaciju ne možete da preslikate na identičan način. Upravo je to potrebno ako u politici želite da budete načelni. Kao što znate jedno od prvih pitanja vas novinara na predstavljanju naše koalicije bilo je da niste rano počeli? Ne, mi smo počeli na vreme kako bi na pravi način sačuvali izbornu volju gradjana Valjeva . To je ono što je u ovom trenutku važno i za šta smo mi spremni . Da mi znamo da se desila i Mala Krsna i Arena i to se nije desilo u Valjevu i to nas dobro opominje da ujedinjeni možemo da sačuvamo izbornu volju gradjana i da na ovim izborima ostvarimo najbolji rezultat“

Anja Ristović SSP

„Od trenutka osnivanja GrO SSP u Valjevu mi smo imali svu slobodu da sami odlučujemo i sve odluke što se tiče lokala sami smo donosili . Jedno od glavnih zalaganja naše koalicije je da će se o Valjevu odlučivati u Valjevu. Naša prva konferencija bila je mnogo pre svih ovih dešavanja . Ujedinili smo se , verujemo u naš grad i ovu koaliciju i verujemo u promene. Posle svega što smo uradili pre dva meseca za nas reč bojkot nema smisao . Nema razlike izmedju izbornih uslova u Beogradu i Valjevu i verovatno ćemo opet imati pokušaje kradje , ucena, bugarskog voza , ali smo spremni i ujedinjeni  da se borimo i donesemo to svanuće uskoro u naš grad. Mi nismo imali Arenu i takvo preseljenje glasača kao što je bilo u Beogradu , ali smo imali i imaćemo nekorektne uslove , ali na sve smo spremni“.

6 comments on “Novi DSS i SSP: Izborni uslovi i jesu i nisu isti

  1. ekonomista

    Razlika je u tome što su u Beogradu krenuli ogromni radovi i finansijske obaveze: Expo, Beograd na vodi 2, metro, Nacionalni stadion……pa su Đilas, Miloš Jovanović i Ponoš zaključili da bi se moglo desiti da pobede, a da iz ovih ili onih razloga ne mogu da to i izvedu do kraja. Pa je bolje da se ne mešaju………

    Reply
  2. Sram vas bilo

    Sramotno! Nije vas sramota svojih cuvara kutija koji su potpisali zapisnike u Valjevu na kojima je pisalo „nema primedbi“?

    Reply
  3. Клинер

    Зашто се пве анонимне особе плаше јаких личности из коалиције, и гурају их под тепих?

    Reply
  4. Smesno

    Anja Ristovic ??????? Zemljooo otvori se. Ja se iskreno nadam da je ovo neka sala

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.