Gradonačelnik Valjeva ugostio ministra sporta Zorana Gajića

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković ugostio je danas ministra sporta Zorana Gajića, državnog sekretara Marka Kešelja i predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka.

U izuzetno konstruktivnim razgovorima pokrenute su nove inicijative i predstavljeni planovi i programi razvoja sportske infrastrukture u Valjevu.

Gradonačelnik Gojković se najpre zahvalio na poseti i naglasio da grad Valjevo izdvaja značajna sredstva u skladu sa mogućnostima za razvoj sporta i omladine. On je tom prilikom naglasio da je zadovoljan koliko je urađeno u Valjevu kada je reč o sportskoj infrastrukturi i naveo planove za naredni period. Kao najvažnije projekte je izdvojio izgradnju sportskog kompleksa „Senjak“, kao i Halu sportova, koja će prema njegovim rečima biti veoma reprezentativna i maksimalno korišćenja što se tiče svih evropskih i svetskih takmičenja.

Ministar je istakao važnost tretiranja sporta u celini, uključujući i fizičko vaspitanje u školama, vrhunski sport i rekreaciju. Takođe, podržao je gradonačelnika Gojkovića u planovima za naredni period i poželeo mu puno sreće.

Nakon radnog sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Gojković i ministar sporta Zoran Gajić su zajedno sa saradnicima obišli Halu sportova, gde se trenutno održava „Mali sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije.

Grad Valjevo

 

3 comments on “Gradonačelnik Valjeva ugostio ministra sporta Zorana Gajića

  1. Istina

    Bruka jedna.
    Najlepša manifestacija u Valjevu pored reke kojom plivaju g…..
    Pa zar ni toliko nema intelektualne snage da se dva dana pusti voda iz akumulacije…
    Stidite se svi redom.

    Reply
  2. Marko

    Sramota koliko se krade iz budzeta za sport u valjevu. Clanovi komisije za sport bi trebali da odgovaraju za visegodisnju proneveru novca nas gradjana.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.