Izbori2016: SPS-Program koji obavezuje

imageU samom finalu izborne kampanje veliko interesovanje gradjana izazvala je tribina Nikole Šainovića i Milomira Minića , funkcionera SPS-a. Stari socijalisti poručili Valjevcima da veruju u program SPS-a i ljude koji će ga ostvariti.

U razgovoru sa novinarima Nikola Šainović je istakao da je SPS državoptvorna partija i da je svoju sudbinu kao takva vezivala uvek za sudbinu države. „ I ovaj momenart danas ima takvo obeležje i ovo nisu obični izbori . Ovo je vreme jako važno za SPS jer su praktično naši direktni politički protivnici nestali sa političke scene Srbije . Zato što nisu imali utemeljenje u ubedjenjima gradjana Srbije .Imali su veliku silu iza sebe i nisu uspeli bez gradjana , a socijalistzi su uprkos toj sili opstali .  Izdržali i sad je momenat da pre svega unutar sebe naprave jedno veliko okupljanje. sad je momenat da ojača SPS i da svoj doprinos stabilnosti Srbije . Za gradjane imam samo jednu poruku, čuvajte SPS , trebao vam je i trebaće vam i na dalje“, rekao je Šainović.
Po njegovim rečima državi je bilo potrebno stabilizovanje budžeta , ali je sada neophodno pokrenuti investicijama proizvodnju povećati ulaganje u poljoprivredu. „ To što kažu da se u vezi privatizacija desila pljačka, to je blag izraz, ja verujem da nije pljačka ključna već nam se dogodila potpuna dezintegracija ekonomije. Bio je neophodan deo štednje , a sad treba ići korak dalje , a to je vraćanje društvenog proizvoda Srbije naslanjajući se na postojeće resurse“, objašnjava Šainović koji smatra da kampanja ne bi smela nijednog trenutka da skrene u marginalna pitanja jer država ispred sebe ima ozbiljne zadatke.

image Okupljenima je u sali Milomir Minić pre svega čestitao socijalistima što su ostali na okupšu , odoleli svim turbulencijama i kroz njih i ojačali. „ Zašto ne sumnjam u Vas . ne sumnjam jer imate ozbiljnu listu kandidata. kada sm je vidoe rekao sam da je to najbolje što je moglo da se dogodi SPS-u da okupi tzako dobre , kvalitetene i ljude sa znanjem i zvanjem pre svega. Potom video sam program . Partija koja nema program ona će da vara narod , a partija koja ima program se mnogo obavezuje. Vaš program je pravi program koji daje konkretne predloge i rešenja i značajna je obaveza . Ali sa ovim ljudima i listom ja sam siguran da SPS taj program sa lakoćom ispunjava“, rekao je Minić i dodao da je treći ključ uspeha socijalista kandidat za gradonačelnika Dragan Jeremić za koga je Minić rekao da je pošten , radan i čovek od ideja.
„ On zna šta je potrebno ovom gradu i kako probleme koji postoje rešiti . Mlad čovek takvih ideja je za svako poštovanje . On radi više nego drugi i nadam se samo da će imati tim ljudi oko sebe koji taj njegov rad mogu da isprate“, rekao je Minić.

S.V.      

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.