Izbori2016: SPS konvencija za sve , a autobusi isključivo za Sajam poljoprivrede

imageZavršna konvencija SPS-a biće održana u subotu 16. aprila od 17 sati u Centru za kulturu. Konvenciji će prisustvovati Ivica Dačić , a SPS doneo odluku da umesto plaćanja autobusa za dolazak na konvenciju plati odlazak poljoprivrednicima na Sajam u Novom Sadu.

Socijalistička partija i koalicioni partneri završenu konvenciju održaće u Centru za kulturu u subotu od 17. sati . Ovoj konvenciji prisustvovaće lider SPS-a Ivica Dačić i Dragan Marković Palma predsednik JS. Predvidjeno je da se prisutnima pored dvojice lidera obrati i Djordje Milićević predsednik GO SPS-a , a potom i kandidat za gradonačelnika Dragan Jeremić.
Lideri dve velike stranke obići će Valjevo pre konvencije i razgovarati sa gradjanima , ali i sa valjevskim novinarima, a na samoj konvenciji biće predstavljeni i svi odbornički kandidati liste SPS, JS , SNP, Komunistička partija.
Nasuprot praksi pojedinih partija da se organizuju velike završne konvencije za koje je potrebno obezbediti veće prisustvo članova i simpatizera za šta se u Srbiji uglavnom koriste autobusi , SPS to za ovu konvenciju neće uraditi.

image „ Pa vidimo sad kako se vozaju ljudi po Srbiji , ali nije to izmišljeno za ove izbore , to je ako ćemo iskreno oduvek tako . Mi smo zato odlučili da pametnije iskoristimo novac. Doneli smo odluku da umesto da platimo autobuse da dovezu članstvo na konvenciju da platimo autobuse za sve valjevske poljiprivrednike koji to žele da odu na Sajam poljoprivrede u Novi Sad“, kaže kamndidat za gradonačelnika Dragan Jeremić.
Po njegovim rečima mnogo je veća korist za poljoprivrednike odlazak na Sajam nego dolazak na konvenciju. „ Mislim da smo uspeli da u kampanji predstavimo program da kažemo sa kojim ljudima ulazimo u ovu Našu priču i da nema potrebe za trošenjem novca za neki prevoz onima koji su to možda već i čuli. Pametnije je omogućiti ljudima da odu na Sajam i znam kako su rado prihvatili kad smo im predložili . Platićemo prevoz za pet autobusa“, kaže Jeremić.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.