Uskoro pripreme i radovi u Petnici

imageU SRC Petnica od 4 maja krenuće pripreme za letnju sezonu. Najpre će uslediti spuštanje balona , a potom i radovi.

Mnogi Valjevci i ovog leta rashladjenje od vrelih letnjih dana potražiće na bazenima SRC Petnica . Do sada je na prostoru koji pokriva SRC uradjen krov na objektu, sredjena sama unutrašnjost zgrade i izvedeni radovi na njegovom upodobljavanju za korišćenje u zimskim mesecima.
„ Sada ćemo pokušati da uradimo još jedan teren na pesku. Ovoga puta za mali fudbal. Sredićemo košarkaški teren. Sam objekat smo već uredili i u planu je da se sredi i plato ispred. Takodje u planu je da se izvrši i kompletan remont filter stanice , nove stepenice i podlogu oko bazena , zameniti rešetke koje su na obodu bazena , a koje su već dotrajale i zamnićemo ih plastičnim rešetkama po ugledu na bazene u Srbiji,“kaže Aleksndar Mijailović direktor UFK Valis .

image Po njegovim rečima iako su pokušali ove godine nisu uspeli da pronadju sredstva za plastifikaciju ostalih bazena .“ Nadam se da će sledeće godine biti prilika da pronadjemo sredstva i plastificiramo i ostala tri bazena. Potrebno nam je za te radove oko 4 miliona dinara“, kaže Mijailović.
S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.