U štampi najčešće pominjan Vučić

imageList Danas prenosi rezltate istraživanja agencije Kliping po kome je Aleksandar Vučić bio najčešće pominjan od svih lidera. Kad su partije u pitanju naprednjaci su najpominjaniji, sledi DS pa SPS i radikali. .

 

Agencija Kliping objavila je rezultat istraživanja po kome je u dosadašnjem toku kampanje u štampanim medijima najčešće pominjana SNS 1402, odnosno lider SNS-a Aleksandar Vučić sa 1447 pominjanja. Kliping navodi da kada su političke stranke u pitanju iza nprednjaka je DS sa 881, SPS sa 646 i SRS sa 477 pominjanja. Iza Aleksandra Vučića koji je apsolutni rekorder po broju pominjanja sledi Vojislav Šešelj sa 576, Ivica Dačić sa 395 i Bojan Pajtić sa 351 pominjanjem. Svi ostali dobili su znatno manje prostora. u štampanim medijima. Napadi na političke protivnike predstavljaju polovinu objava u šztampanim medijima i u tome je ponovo prednjačila SNS , a najviše sukoba je zabeleženo na relaciji SNS i DS, u štampi su bili pristni i sukobi izmedju SNS i SPS, SRS i DSS, DVeri i SNS i SNS i SDS-LDP-LSV.
PO pokazateljima istraživanja SNS je slala uopštene poruke o boljoj budućnosti i kritikovala DS . Demokrate su najviše govorile o napadu na njihove funkcionere i aktiviste , SPS je tematski vodio najraznovrsniju kampanju , dok su se radikali uglavnom radovali oslobadjanju Šešelja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.