Izbori 2016: Gvozdenović- Stranačko zapošljavanje večita tema

imageSlobodan Gvozdenović kandidat za gradonačelnika SNS-a u Valjevu danas najavio fakultet, novo obdanište , podršku mladima , ali ipak nije decidno obećao da neće biti stranačkog zapošljavanja.Gvozdenović rekao da će tražiti najkvalitetnije i najbolje.

Na štandu SNSa i koalicije okupljene oko nje danas su bili  odbornici ove liste i kandidat za gradonačelnika SNS-a Slobodan Gvozdenović koji je poručio gradjanima da će fokus njihovog rada u narednom periodu biti zapošljavanje i povećanje plata u gradu .“ Ono što najviše interesuje ovaj mlad svet je pored zapošljavanja i podsticaj obrazovanju zato ću se zalagati da u narednom periodu grad subvencioniše specifične smerove i zanimanja uz garanciju zaposlenja u firmama koje će zaživeti , ali i onima koje već postoje. Imamo nameru da otvorimo fakultet u saradnji sa republičkim institucijama i postoji već intencija da  u saradnji sa UN-om otvorimo jedan fakultet“, rekao je Gvozdenović dodajući da podrška mora biti data i IS Petnica i brojnim drugim udruženjima koiji se bave obrazovanjem.
„ Gledaćemo da u što skorije vreme izgradimo još jedno obdanište i da tako rešimo problem brojnih roditelja jer nam je sada 300 dece ostalo bez mogućnosti da se upiše. Podjednako moramo podržati razvoj kulture , ali i svih gradskih manifestacija , svega onoga što bi nam pomoglo da kao grad stanemo na mapu Srbije i srednje Evrope. Ideja je da izgradimo Memorijalni centar posvećen Valjevskoj bolnici jer u ovom gradu je svoj život završila i Nadežda Petrović“, rekao je Gvozdenović.

image

Na pitanje Vamedie da li kao kandidat za gradonačelnika može da da obećanje da neće biti stranačkog zapošljavanja Gvozdenović je odgovorio: „ U Srbiji se već godinama priča o tom stranačkom zapošljavanju i tom pričom čini mi se da se ono samo podstiče. Ja mogu da obećam samo da ćemo tražiti najkvalitetenije i najbolje . Pogledajte Gradsku upravu koja je dostigla jedan  standard krajem osamdesetih koji nijedna naredna vlast nije mogla da dostigne. Težište će biti na mladim ljudima“.

S.V.   

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.