Spojene Ulice Sindjelićeva i Mirka Obradovića

imagePosle skoro 30 godina otvorena je za saobraćaj ulica Mirka Obradovića na spajanju sa Sindjelićevom ulicom. ” Bila je to dugogodišnja borba koju smo uspešno priveli kraju. Ova ulica od koristi je svim gradjanima”, rekao je direktor gradske Direkcije Dragan Jeremić.

Raskrsnica Ulica Mirka Obradovića i Sindjelićeve koja je godinama bila predmet rasprave i brojnih opstrukcija puštena je u saobraćaj. ” Ovo je bitna raskrsnica kojom se saobraćaj bitno rasterećuje. Ovom saobraćajnicom dobija na značaju i most koji je uradjen u Ulici Norveških interniraca i sada nam je u planu da uradimo i saobraćajnicu sa leve strane Kolubare. Ove godine je 20 godina od osnivanja gradske Direkcije i namera je da taj jubilej prodje u lepim stvarima i pokušaju da vratimo optimizam gradu na neki način i pokažemo da Valjevo ne mora biti neko turobno mesto za život”, rekao je Dragan Jeremić direktor Direkcije .

image U toku su još uvek radovi na trotoarima od kojih je jedan prilagodjen invalidnim licima . Jeremić je najavio da je sledeći zadatak da na raskrsnici Sindjelićeve i duplih traka bude uradjen kružni tok. ” Ovo proleće treba da obeležimo bitnim stvarima i sada trenutno radimo i Vojvode Mišića ulicu i kad je završimo prelazimo ponovo na ovu Sindjelićevu ulicu u drugom delu. Nastavljamo radove i na Milovana Glišića , a što se tiče Karadjordjeve gledaćemo da prvo udjemo u Uzun Mirkovu jer moramo voditi računa da ne izazovemo saobraćajni kolaps”, rekao je Jeremić.
Vrednost radova i dela Sindjelićeve i spajanje sa Ulicom Mirka Obradovića koštali su 12 miliona dinara, a kako se moglo čuti na ovom spajanju neće biti semafora niti kamera već samo znakovi i horizontalna signalizacija.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.