U potrazi za trenerom

imageUprava FK Budućnost Krušik u potrazi je i pregovorima za novim trenerom jer je starom istekao ugovor. U ovom klubu kažu da im je u narednoj sezoni cilj Prva liga Srbije.

Treneru FK Budućnost Krušik Srdjanu Bajiću istekao je ugovor koji je bio dogovoren na šest kola pa je uprava kluba ovih dana u intenzivnim pregoorima za najboljeg kandidata za ovo mesto . "Vodimo pregovore i videćemo ko će doći na ovo mesto, a u planu nam je i dovodjenje i nekih novih igrača. Sezona počinje u martu i za nju moramo biti spremni jer nam je cilj Prva liga Srbije", kaže potpredsednik kluba Milan Gajić.

Ovaj klub prošlu sezonu završio je na trećem mestu, a rukovodstvo ne krije ambicije za više pozicije. Uskoro bi u ovom klubu trebalo da bude održana redovna Skupština na kojoj će neki članovi biti promenjeni , a promene se najavljuju i u školi fudbala po pitanju trenera jer kako Gajić kaže u ovoj kategorii nisu postignuti očekivani rezultati. " Na turniru u malom fudbalu trenutno nam učestvuju sve kategorije i zaista imaju zapažene nastupe tako da i tu očekujemo medalje", kaže Gajić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.