Smenjena Milena Dosković

imageOdlukom vrha SDPS-a Milena Dosković više nije predsednik Gradskog odbora ove partije u Valjevu. Na njeno mesto postavljena je Dragana Terzić.

Socijaldemiokratska partija Srbije od ove nedelje ima novog predsednika Draganu Terzić dok je dosadašnjoj predsednici Mileni Dosković ponudjeno mesto njenog zamenika. Kako Doskovićeva kaže još uvek nije donela odluku o tome da li će ponudjeno mesto i prihvatiti. Inače , Doskovićeva je u aktuelnoj vlasti trenutno u koaliciji sa SPS-om i na funkciji je člana Gradskog veća.
Interesantno je da o smeni koja je usledila Doskovićeva nije imala informaciju do samog razrešenja ,a novina je da će novi GO biti smešten i na drugoj adresi.
Razlozi ove smene još nisu sasvim poznati , ali moguće je pretpostaviti da će SDPS na sledeće izbore u koaliciji sa SNS-om što je bio slučaj i na prethodnim izborima sa čime se Doskovićeva nije složila pa je na sednici Skupštine u Valjevu u trenutku kada je formirana nova skupštinska većina , odbornik ove partije dao podršku novoj koalicionoj vlasti na čelu sa SPS-om.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.