Političke poruke sa novogodišnjeg koktela DS-a

imageDemokrate su u potpunosti spremne za predstojeće izbore i mnogi će biti iznenadjeni uspehom ove stranke na izborima, poručile su demokrate na novogodišnjem koktelu . “ Narod više nema novca u novčaniku, nema goriva u rezervoaru i nema hleba u frižideru. isti taj narod vidi kako se pojedini bogate i oceniće sve to na izborima“ , rekao je šef Izbornog štaba DS-a Radoslav Milojičić Kena .

„Valjevo se na žalost ne razlikuje od drugih gradova u Srbiji jer su u potpunom sivilu od kako je SNS na vlasti. Vidimo da nema investicija ni u Valjevu ih nema , a sa druge strane možemo da vidimo da je najveća investicija bila baš u Smederevskoj palanci u kojoj je DS vlast .Na svakom koraku gde vršimo vlast mi dokazujemo uspeh za razliku od SNS-a. Naši rezultati iz vremena naše vlasti sada se više vide i vrednuju u odnosu na ono što su do sada uradili naprednjaci“, kaže za Vamediu Radoslav Milojičić Kena šef Izbornog štaba DS-a.
Kako postoje sve jasnije najave da bi u aprilu mogli biti održani i republički izbori pored lokalnih i pokrajinskih Milojčić kaže da je jasno da time SNS želi da osigura uspeh na izborima. “ Pribegavam činjenici da je bolje da gradjani prvo biraju gradonačelnike predsednike opština pa tek onda ministre. tako da treba odvojiti lokalne od republičkih izbora. Medjutim Aleksandar Vučić zna da u 170 opština on ima 170 nesposobnih kadrova koji vode tu partiju na lokalu i da te ljude ne sme da susprotstavi kadrovima iz Demokratske stranke koji imaju i znanje i zvanje . Mi se ne plašimo izbora i bićemo najprijatnije iznenadjenje na ovim izborima. Vučić je svestan nemoći svojih dahija po Srbiji kao što sam siguran da on precenjuje svoju moć i gradjani će mu to na izborima pokazati. Gradjani će mu reći kao što su mu rekli pre neko veče u Areni. on veruje namontiranim istraživanjima kao što smo imali slučaj 2012. godine da je Boris Tadić vodio 18 % protiv Nikolića u anketama , a na izborima je bilo nešto drugo. Neće SNS smeniti Vučića već će to uraditi gradjani kojima su smanjene plate i penzije , gradjani kojima je povećao namete i nijedan gradjanin u Srbiji nema više novca u novčaniku, goriva u rezervoaru i nema više hrane u frižideru. oni će smeniti Vučića i prekinuti ovu agoniju“ , kaže Milojičić.
On kaže da se sve više vidi i bogaćenje tajkuna koji okružuju premijera Vučića te i da će narod znati to da oceni.Na pitanje Vamedie kakvu atmosferu očekuje u kampanji Milojičić kaže da nije optimista te i da će verovatno ponovo biti vidjena nasilnička kampanja kakva je vidjana po Srbiji za vanredne lokalne izbore u pojedinim gradovima. “ Imali smo nasilničke kampanje u Vrbasu , pa i ovde u Mionici gde je naš kandidat pretučen pa ovom prilikom apelujem na Aleksandra Vučića da veže svoje poslušnike poput Zvonka Veselinovića koji batinaju ljude po Srbiji i apelujem na ministar policije da istraži kako je Zvonko Veselinović dobio , kojom nabavkom , kojim tenderom da on prevozi izbeglice sa Kosova koje udju u našu zemlju do severa zemlje pritom obezbedjujući milione za sebe i SNS. Ta partija nije ispunila nijedno jedino obećanje, vidimo da se u Srbiji ne pravi Mercedes, nema fabrike čipova od milijardu evra investicija, nema kanala Morava -Vardar. vidimo i da je nivo investicija 600 miliona , a za vreme DS-a je bio 1,8 milijardi „, navodi Milojičić.

image Sve navedeno po njegovom mišljenju vide i gradjani te je generalna poruka demokrata sa novogodišnjeg koktela zapravo poruka da se izbora ne boje i da ih spremno dočekuju .
Goran Ješić gradonačelnik Indjije pozdravljajući goste na priredjenom koktelu je rekao da mu je želja najbolje za decu Srbije te i da političar ne može biti onaj ko gleda samo sopstvenei interes i ne doprinosi svojim radom narodu. “ Ova godina biće vrlo važna važna u našim životima. Demokratska stranka se vraća na političku scenu snažnija nego ikad i očekujemo zaista dobar rezultat. Sada čujemo idu i republički izbori. Pa zar je moguće da sada kada SNS ima 180 poslanika, apsolutnu većinu i ne uspeva da nešto uradi za Srbiju da očekuje da će sa 80 poslanika posle izbora moći nešto lakše da uradi. Srbiju treba prepustiti ljudima koji imaju znanje i volju da idu napred“ , rekao je Ješić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.