Već osudjen dilovao drogu

imagePolicija je uhapsila N.J. (22) zbog prodaje droge u njegovoj kući, a u trenutku hapšenja ovog, već ranije osuđivanog dilera, pored njega se nalazila naga 14-godišnja devojčica, prenosi list Blic .Valjevska policija izdala saopštenje o hapšenju dve osobe.

Kako prenosi „Blic“, policija je N. J. koji se upravo nalazi na izdržavanju desetomesečne kazne kućnog zatvora sa „nanogicom“ zbog posedovanja droge, uhapsila u trenutku dok je heroin prodavao 19-godišnjem mladiću F. M. iz Valjeva. Policajci su, kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, bili šokirani kada su pored N.J. u njegovom krevetu zatekli i 14-godišnju golu devojčicu, koja se u trenutku njihovog upada u dilerovu kuću samo ogrnula posteljinom. N.J. je od 2012. godine ovo treće hapšenje zbog trgovine drogom koju je nastavio i dok nosi „nanogicu“ na izdržavanju kazne kućnog zatvora. On će, uz krivičnu prijavu i opis slučaja da je zatečen sa maloletnom devojčicom, biti predat višem tužilaštvu.
U zvaničnom saopštenju policija izveštava o hapšenju dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U saopštenju se ne navode detalji vezani za devojčicu.
„Uhapšeni su N. J. (1993) i F. M. (1996), obojica iz Valjeva, kod koji je pronađeno oko 12 grama heroina i osam grama marihuane.

Prilikom pretresa stana kod osumnjičenog N. J., policija je pronašla dve plastične kesice u kojima se nalazila praškasta materija svetlo braon boje za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 12 grama, kao i jedna plastična kesa u kojoj se nalazila svetlo braon materija koja služi kao baza za miksovanje ukupne težine 120 grama.

U toku pretresa, u nevedeni stan je došao i osumnjičeni F. M., kod koga je prilikom pregleda garderobe, pronađeno devet plastičnih kesica sa zelenom biljnom materijom za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 8 grama, kao i pakovanje kesa za zamrzivač namenjenih za prepakivanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.