Pregled liste Kasnimo-Dveri i Narodna stranka

IZBORI 2024

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu Kasnimo, koalicije Dveri i Narodne stranke. Na listi je 21 knadidat za odbornike u Skupštini grada , a lista će na izbornom listiću biti pod rednim brojem 7.

Nosilac izborne liste Kasnimo je Stanko Ranković Dveri , diplomirani mašinski inženjer, slede: Mirjana Jugović NS doktorant istorije umetnosti, Goran Vilotić Dveri preduzetnik, Jelena Kalar NS preduzetnica, Zoran Djurdjević Dveri trgovac.

Na listi se na dalju nižu lica sa zanimanjima preduzetnika, dokrtora stomatologije , trgovac , ekonomista, penzioner, ali i dva poljoprivrednika sa kvote Dveri Zoran Mitrović iz Miličinice i Radovan Adžić iz Sitarica. Pod rednim brojem 12 na listi Kasnimo je nekadašnji kandidat za poslanika Narodne stranke Ivan Malešević.

Koalicija Dveri i Narodne stranke ima 21 kandidata za odbornika od čega Dveri imaju 12 kandidata na listi.

Koliko je poznato koalicija Dveri i Narodne stranke napravljena je po uputstvu iz beogradskih centrala , s obzirom da je Vladimir Gajić iz NS najavio stvaranje takve koalicije u Beogradu uz učešće stranke Dosta je bilo koja inače ne postoji u Valjevu.

Istovremeno ranije je saopšteno od strane Dveri da su vodjeni pregovori sa koalicijom Svanuće , ali da Dveri nisu pristale na nemogućnost prolaska njihovih odbornika s obzirom na mesta koja su ima na listi ponudjena .  Koalicija Svanuće potvrdila je da su pregovori vodjeni i dodala da su na žalost bili neuspešni. Dveri u Valjevu jedno vreme čekali su ishod dešavanja u samoj partiji nakon što se Boško Obradović povukao sa mesta prvog čoveka pokreta.

Narodna stranka u Valjevu ostala je bez velikog broja članova nakon razlaza Mikija Aleksića i Vuka Jeremića , ali je ipak izašla na izbore u decembru i u Valjevu vodila aktivnu kampanju za republičke izbore. Nakon lošeg izbornog rezultata ova partija se nije oglašavala u javnosti .

 

3 comments on “Pregled liste Kasnimo-Dveri i Narodna stranka

  1. Dragan

    ovi iz narodne stranke su ok ljudi i s njima moze da se pravi koalicija posle izbora ali ovi iz dveri su mi sumnjivi cim oni vode razgovore sa ovima iz svanuca i njima nista neverujem

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.