Pregled liste Ujedinjena patriotska opozicija

IZBORI 2024

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu Ujedinjena patriotska opozicija -za kralja i otadžbinu , dr Branimir Nestorović. Na listi je 27 kandidata za odbornike , a na glasačkom listiću lista će biti pod rednim brojem 6.

Nosilac liste je dr Branimir Nestorović, prvi na listi je Milan Petrović preduzetnik , a slede: Miloš Savić magistar harmonike, Marija Ilić pisac , Milovan Petrović inđenjer elektrotehnike i računarstva, Kristina Dimitrić doktor stomatologije. U daljem delu liste su lica sa različitim zanimanjima , ali i dva  studenta i jedan učenik srednje škole.

Iako je podnosilac liste Grupa gradjana zapravo je u pitanju prvobitna  koalicija POKS-a, Nestorovićeve stranke Mi iz naroda i Monarhističkog kluba i kao takva jedina je strogo desničarskog karaktera na predstojećim izborima u Valjevu.

5 comments on “Pregled liste Ujedinjena patriotska opozicija

 1. Medijski klinc

  Vidim islo se na Ravnu Goru prosle nedelje da se kupi sta treba za predaju liste. 🤣

  Reply
 2. Miodrag

  I nas široki pokret je ovo što vi zovete desničari. Nemojte komunisti što su sa nama u koliciji da vas zavaraju.

  Reply
 3. Cale

  Čekaj bre, kome su doskorašnji funkcioneri opštine i javnih preduzeća dali podpise za odbornike? Ovi iz g17 i sps? Dadoše li Vama ili onim rusima, ko onaj šef izborne komisije. Sve to banda. Strašno da strašnije ne mere biti. Sram ite se RN, BB, BV i ostali.

  Reply
 4. Dragan

  bravo za ovu listu. u ovim strankama ima castnih ljudi kao sto je ljubinko iz cetnickog pokreta i verujem da bi mogli da budemo u koaliciji posle izbora

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.