Ujedinjena patriotska opozicija: Oslobodimo Valjevo!

GrO POKS-a izdao je saopštenje za javnost u kom se navodi da je POKS formirao koaliciju sa strankom „Mi-snaga naroda prof.dr Branimir Nestorović“.

„Na veliki Pravoslavni praznik- Blagovesti, okončani su pregovori između dve organizacije, Mi- snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović i Pokret obnove Kraljevine Srbije Voja Mihailović, gradski odbori Valjevo. Lideri Gradskih odbora Stefan Stefanović i Marija Ilić, postigli su dogovor o saradnji u predizbornoj koaliciji, koja će nositi ime „Ujedinjena patriotska opozicija“, navodi se u saopštenju.

U zajedničkom saopštenju poručuju da će se boriti za: ekologiju i očuvanje prirode, smanjenje aerozagađenja, obustavljanje iskopavanja litijuma u našem kraju. Takođe, akcenat kampanje biće na smanjenju broja kladionica u Valjevu, podrška porodice i renoviranju ginekologije, poboljšanju života na selu.

„Borićemo se za sve što će vratiti pristojan život našim sugrađanima. Od infrastrukture,  fabrika, poljoprivrede, zdravstva, kulturnih institucija, do ekologije i samog životnog standarda u Valjevu.

Mi nismo u zatvorenoj koaliciji i u pregovorima smo sa još nekoliko pokreta i udruženja, sa kojima ćemo izaći na izbore. Nikakva saradnja, niti pregovori neće se dogoditi sa Srpskom naprednom strankom, Srpskom radikalnom strankom ili Socijalističkom partijom. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji nemaju nikakvih dogovora niti delovanja sa pomenutim partijama. Cilj nam je potpuno ujedinjenje stranaka i pokreta desnice i desnog centra, ali ne po svaku cenu. Cena koju neko mora platiti da bi ušao u pregovore sa nama jeste garancija da neće imati predizbornu ili postizbornu saradnju sa SNS, SPS ili SRS.

Borićemo se da očistimo grad od tragova crvene kuge- Komunizma. Da sačuvamo našu lepu istoriju, tradiciju i ćirilicu. Da možemo izaći svetlog obraza pred ustaničke pretke Iliju Birčanina, Aleksu Nenadovića, Hadži Ruvima, Petra Molera, pred vojvodu Mišića i generala Mihailovića, pred duhovne oce vladiku Nikolaja i oca Justina Popovića. Da naše potomstvo zna za svoje korene i da se tim korenima ponosi.“, izjavili su Marija Ilić POKS Valjevo i Stefan Stefanović “Mi – snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović GrO Valjevo .

 

5 comments on “Ujedinjena patriotska opozicija: Oslobodimo Valjevo!

  1. Vule

    Poks jedina čista opozicija. Marija manastirsko dete dobro i pobožno. Nisam siguran ko je Stefan

    Reply
  2. ekonomista

    Znači, POKS se na lokalu rastavio od NDSS? U Valjevu, svako svojima, NDSS se vratio „Žutima“ , a POKS se priključio antivakserima i ravnozemljašima……..
    I posle se pitate kako SNS pobeđuje tako lako…….

    Reply
  3. Dragan

    Dobri ljudi i korektni. Mada su ovi na lokalu pozurili da kazu da nesaradjuju sa nama a zaboravljaju da kazu da smo nestorovicu dali da po ceo dan sedi na hepiju i pinku. Razumem da je unpitanju kampanja i da im je cilj da uzmu glasove opoziciji al nije u redu da ovako javno pricaju protiv srpske napredne stranke i presednika vucica

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.