Gradonačelnik Gojković čestitao uspeh VK “Valis”

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković uputio je čestitku igračima, trenerima i rukovodstvu Vaterpolo kluba “Valis”, povodom plasmana u Regionalnu Premijer ligu.

 

“Izuzetno mi je zadovoljstvo da u ime grada Valjeva i u svoje lično ime, igračima, trenerima i rukovodstvu Vaterpolo kluba “Valis”, uputim najiskrenije čestitke povodom plasmana u Regionalnu Premijer ligu.

Mnogo puta do sada ste pokazali da timski rad, upornost i predanost donose uspeh i na najlepši mogući način postali najbolji ambasadori svog grada, što nas iz Valjeva čini ponosnim.

Dela su jača od reči, a vi ste ovim delom dali značenje najuzvišenijim rečima! Još jednom vam od srca čestitam i želim vam još mnogo uspeha i medalja”, kaže se u čestitki gradonačelnika Lazara Gojkovića.

Grad Valjevo

2 comments on “Gradonačelnik Gojković čestitao uspeh VK “Valis”

  1. bajker

    da li čestitaš reprezentativcima u biciklizmu koji su iz našeg grada kada dođu sa medaljama? oni nisu vredni pomena? šta, praviš razdvajanje? neki su sportovi OK neki nisu. šta?

    Reply
  2. sin anarhije

    Golovi na bazenu posiveli koliko su prljavi , balon iznutra prljav kao u stali , klupe za rezerve horor , hocete sa time da se dicite kod komsija iz lijepe njihove , ciji su bazeni inace vrh vrhova …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.