Pobeda narandžasto plavih

U 21.kolu Kolubarsko Mačvanske zone Radnički je u derbiju kola savladao ekipu Borca iz Lešnice rezultatom 3-1. Slobodno se može istaći da je ovo bio najbolji meč fudbalera Radničkog ovog proleća iako su danas zbog brojnih povreda i parnih kartona bili primorani da nastupe u podmlađenom sastavu.

Dominirali su domaći od samog starta, ređale su se šanse Pirgića, Tomića , Rajevca a do vodstva su stigli u 36 minutu posle kornera Ristovića Janković je zakucao glavom za 1-0. Na samom startu drugog poluvremena Pirgić je u 47 min. sjajnim udarcem sa oko 20 metara povećao na 2-0. Jednu jedinu grešku odbrane Radničkog iskoristio je Matić i smanjio na 2-1 u 56 min. Ipak sve dileme rešava Vasić u 66 min. koji volej udarcem pogađa kontra ugao golmana Dragićevića za konačnih 3-1 na veliku radost domaće publike.

Ujedno, ovom pobedom Radnički je kolo pre kraja regularnog dela prvenstva obezbedio plej of i dalju borbu za plasman u Srpsku ligu a siguran nastup u novoformiranoj zoni Drina. RADNIČKI- Ranković, Tomić, Vasić, Ristović, Simeunović, (Stevanović), Jeremić, Janković, (Čvorić), Živanić, Rajevac, (Tanasijević), Pirgić, Petrović (Mišković).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.