Privedeno više osoba zbog subotnje pucnjave, mogući motiv napada na S.T. ranija kafanska tuča

Valjevska policija privela je više osoba za koje sumnja da su u subotu pola sata pre ponoći u blizini košarkaškog igrališta „Student“ učestvovali u napadu na mladića S.T. (25) koji je tom prilikom ranjen sa dva hica iz pištolja, ali nije životno ugrožen i pored teških telesnih povreda koje je zadobio.

Takođe, policija je radi veštačenja zaplenila i veći broj automobila, s obzirom na to, kako saznaje Vamedia, da je napadu na mladića prethodilo njegovo praćenje automobilima po gradu.

S.T. je, kako saznajemo, praktično presretnut u blizini „Studenta“, gde je zaustavio svoj automobil uočavajući pratioce i, kako se pretpostavlja, prepoznajući jednog od napadača od njega koji je stajao na ulici. Naime, kako saznajemo od izvoza bliskih istrazi, ovom napadu prethodila je pre nekoliko dana tuča u jednom ugostiteljskom objektu između S.T. i nekoliko osoba koje su privedene nakon pucnjave.

„Ranjeni mladić je krenuo da izlazi iz svog automobila, verovatno pretpostavljajući da će se fizički obračunati sa napadačem koji mu je prilazio, ali je naoružani odmah pucao u njega, ispalivši tri metka, od kojih ga je jedan promašio, ali su ga dva pogodila u leđa u predelu lopatice. Iz automobila S.T. potom je izašao njegov suvoač i pobegao u obližnju pekaru, a za njim su potrčali napadač sa pištoljem i još dvojica, maskiranih fantomkama, od kojih je jedan imao i palicu. Međutim, mladić je uspeo da im pobegne, da bi se potom i napadači na S.T. udaljili“, navode naši izvori bliski istrazi.

Po njihovim rečima, moguće je da policija privede još nekoliko potencijalno osumnjičenih koji su učestvovali u praćenju S.T, odnosno, javljanju napadačima gde se kreće. Kako saznajemo, operativnim radom je utvrđeno da se među privedenima nalaze i oni koji su prethodno učestvovali u kafanskoj tuči sa S.T.

Svi oni, kao i sam S.T. od ranije su poznati organima gonjenja. Ranjeni mladić je ranije osuđivan za krivična dela u vezi trgovine narkoticima i zbog napada na službeno lice.

6 comments on “Privedeno više osoba zbog subotnje pucnjave, mogući motiv napada na S.T. ranija kafanska tuča

  1. Dragan

    svi poleteli da napisu kako je sukob zbog droge a ono ustvari tradicionalna kafanska rasprava mozda oko devojke ili muzike. desavalo se to i ranije u kaficu zipi pa cak je i kosarkas predrag danilovic izboden jednom u kafani i niko nije rekao da je zbog droge nego se sad napadaju ljudi jer su nasi

    Reply
  2. Inspektor Megre

    Ta privedena lica su najverovatnije Akademici
    i Članovi Biblioteke, i sukobili su se oko usaglašavanja naučnih stavova.
    Dakle, uzorni građani grada Valjeva.

    Reply
  3. Шпанац

    Најважније је да се очува јединство полиције и лица одраније позната полицији јер нас очекује никад тежи период за државу , град а и шире…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.