Potpisi za listu : Aleksandar Vučić- Valjevo sutra

IZBORI 2024

Srpska napredna stranka u Valjevu će na lokalnim izborima 2. juna ove godine, učestvovati sa listom „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, sa koalicionim partnerima sa kojima je danas potpisan sporazum: Socijalističkom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Srpskom strankom Zavetnici, Srpskom radikalnom strankom, Zdravom Srbijom, Socijaldemokratskom partijom Srbije, Narodnom seljačkom strankom, Jedinstvenom Srbijom, Pokretom socijalista i Srpskom narodnom partijom.

Srpska napredna stranka će zajedno sa svojim koalicionim partnerima početi prikupljanje potpisa podrške listi „Aleksandar Vučić-Valjevo sutra“ danas u 15 časova, u prostorijama Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Valjevu.

Pozivamo Valjevce da pruže podršku ovoj jedinstvenoj listi i pokažu kojim putem Valjevo treba da ide! Za pobednički tim i još bolje rezultate! Da nastavimo da gradimo, otvaramo nova radna mesta, razvijamo naš grad i gledamo ispred sebe, u bolju budućnost!

Za Valjevo sutra!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

6 comments on “Potpisi za listu : Aleksandar Vučić- Valjevo sutra

 1. Dragan

  bravo za presednika vucica sto je ispunio obecanje i formirao pokret za odbranu od opozicije i privukao radikale i nesu tadica i milicu zavetnicu u koaliciju

  Reply
 2. Branka

  E moj SPS pa vama je slogan AV…
  bude li vas nekad sramota ili hajde da poturimo svoj obraz da Milićević ostane jos malo da radi u Beogradu

  Reply
 3. Мас оанз

  Добра прилика да се направи попис лопужа и јајара.

  Reply
  1. Obavesteni

   Popis vec postoji! ovog puta necemo ni zaboraiti ni oprostiti do poslednjeg bota bice Lustrirani i odgovarace. I oni sto su cinili a i oni sto su cutali?

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.