Lista „Aleksandar Vučić -Valjevo sutra“ predala potpise

IZBORI 2024

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu sa svojim koalicionim partnerima, prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, za lokalne izbore koji su zakazani za 2.jun 2024. godine. Nosilac liste je Lazar Gojković, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo i kandidat za gradonačelnika, koji je i u prethodnom periodu obavljao tu funkciju.

Potpisi podrške prikupljeni su u rekordnom roku i to je najbolji pokazatelj šta naši sugrađani misle o politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke na čelu sa Milošem Vučevićem, nosiocu liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“ Lazaru Gojkoviću, kao i ostalim predloženim kandidatima za odbornike u Valjevu.

„Upravo smo predali listu „Aleksandar Vučić- Valjevo sutra“, koju su u velikom broju podržali svojim potpisima građani Valjeva. Ova lista je okupila široku koaliciju stranaka, koje deluju u našem gradu i kojima je zajedničko to što žele da Valjevo nastavi ubrzani razvoj! Želim da se zahvalim svima koji su podržali našu listu i da pozovem građane Valjeva da izađu na izbore 2. juna i svoj glas daju listi „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, jer to je glas podrške za nastavak svega onoga što smo započeli, uradili i što nas tek čeka“, poručio je nosilac liste Lazar Gojković.

Na listi za lokalne izbore „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, koju čini 51 kandidat, zastupljeni su lekari, penzioneri, sportisti, radnici u kulturi i mnogi drugi, a svi do jednog vredni, odgovorni ljudi, koji su ostvarili značajne rezultate u svojim profesijama i spremni da pomognu u viziji za bolje sutra!

Za Valjevo sutra! Živelo Valjevo! Živela Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

16 comments on “Lista „Aleksandar Vučić -Valjevo sutra“ predala potpise

    1. Dragan

      naravno. svi smo tu. mi se svojih ljudi neodricemo. za prosle izbore smo dogovorili da se boba malo povuce jer su goricu napadali ali sad kad su se strasti malo smirile boba moze ponovo da se aktivira i da svoj doprinos

      Reply
  1. Mirko

    Bolje da su išli sami . Ovako , kako ono kaže narod „mnogo otaca , kilava deca“.

    Reply
  2. ***

    PUNO USPEHA LAZARU GOJKOVIC!

    BOBA, tj.njegoca Gorica,iskreno se nadam da nece opet vladati i unistavati sve oko sebe!

    Reply
  3. Milica

    Ukoliko se vraca Gvozdenovic,ne daj Boze opet onih cetri godine pakla ljudima u Opstini,
    Gorica koja se za sve pitala i odlucivala!

    Reply
  4. Valjevac

    Ovde nedostaje Bauvezen od početka je Vaš Vi ste ga napravili i uveli u krininal i sad ga ostavljate. A veliki Vam finansijer.

    Reply
  5. Zlomucanac

    Ne vole vas vasi gradjani, prijatelji komsije … Ostavite nam nas grad !! Niko ni za vreme Milisevica nije bio toliko omrzen kao vi iz gradskog veca. Iz starih patika u dzipove ste usli za svega par meseci !! Sramota ovog grada vecno zapamcena !!

    Reply
  6. Mlad duhom

    Ja cu da glasam za naprednjake. Kad pogledam ko je alternativa naprednjacima glasacu za naprednjake od srca.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.