Pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, Odeljenja saobraćajne policije, u cilju poboljšanja stanja bezbednosti saobraćaja, u narednim danima, pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Pojačana kontrola će biti usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja  prekoračenja brzine, nekorišćenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog preticanja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i nekorišćenja zaštitne kacige od strane vozača dvotočkaša.

Apelujemo na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

PU Valjevo

 

 

4 comments on “Pojačana kontrola saobraćaja

  1. Vozač

    Kontrola saobraćaja bila je početkom marta i svakim danom.Imate vi ozbiljnije probleme koje treba da rešite.

    Reply
  2. Vozač2

    Posaljite policajce na ulicu, neka malo hodaju izmedju parkiranih automobila ako mogu, neka malo vide kako se majke s kolicima dovijaju da prodju izmedju bahato parkiranih gejaka. Prosetajte malo da vidite kako se svakodnevna agresija odredjenih vozaca odvija na delu, prosetajte malo da vidite kako se obican svet sklanja umobolnicima za volanom. Zasto ja mogu da platim mesecni parking a baja s autom od 30+ hiljada eura ne moze? Zasto ja mogu da obidjem 3 kruga po stop shopu dok se ne ukaze parking mesto a baja parkira na invalidsko? Zasto ja mogu da odem 200 metara dalje i nadjem mesto a baja parkira na pesacki itd…

    Reply
  3. Vozač

    Učinite prelazak duplih traka pešacima bezbednim!!! Rešio sam da se više ne zaustavljam prvi ispred pešačkog prelaza na duplim trakama!!! Više puta sam doživeo da ako se ja u desnoj traci zaustavim onaj u levoj proleti pored mene. Ili čak onaj iza mene me obiđe! Ako stanem u desnoj traci navodim pešaka da krene da prelazi ulicu, zaklanjam mu pogled na drugu traku i eto katastrofe! Više prvi ne stajem, ne mogu očima zlo da gledam!!!! Kod Srbijanke i mosta Novom Naselju postaviti semafor ili izgraditi pasarelu!

    Reply
  4. Sloba kamiondzija

    slažem se za duple trake da treba rešiti problem pešaka i izvršiti kontrolu put(kolovoza)..a be samo vozaca .a pod broj jedan mogao bi Dobri šef policije iz Novog Naselja da ne pali rotaciju na duplim trakama svaki put kad vozi zenu kuci, pa da narod slomi vrat da bi se sklonili

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.