Poznati prvi pobednici

Dečaci Senjaka, Radničkog i Tešnjara osvojili su po jedan pehar u uvodnim finalima  Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto su slavili u interesantnim susretima igranim u sredu u kategorijama petlića i poletaraca.

U uvodnom meču za prvu poziciju na ovogodišnjem događaju u kategoriji dečaka rođenih 2012. godine Senjak Velma S Kazandžija Grujić bio je bolji od vršnjaka iz Radničkog TVB Tim tehnički pregled rezultatom 2:0. Nešto kasnije do prvog pehara stigla je i selekcija narandžasto – plavih (dečari rođeni 2014. godine), Radnički Inko je golom u ranoj fazi meča bio bolji od sastava Tešnjar Var sloj 014 sa 1:0. U poslednjem finalu večeri slavio je Tešnjar AS Neks 83 takođe minimalnim rezultatom nad ekipom Senjak 3 autoprevoznik Savić. Organizator turnira odlučio je da medaljama nagradi i četvrtoplasirane ekipe, pa je publika na kraju ispratila učesnike kojima će i ovaj turnir sigurno biti lepa uspomena iz detinjstva.

Što se tiče pojedinačnih nagrada u najmlađoj kategoriji (2014. godište) golgeterski je bio raspoložen Aleksej Ranković iz ekipe Radničkog, Filip Marković (Radnički 365) izdvojio se u konkurenciji učesnika rođenih 2013. godine sa sedam golova, dok je član ekipe Senjaka 1 Nikola Bogdanović u trećoj kategoriji (2012. godište) turnir okončao sa čak devet pogodaka. Pored njih i ostali najbolji strelci u mlađim kategorijama biće nagrađeni vaučerima za kupovinu sportske opreme.

Program u sredu obeležiće susreti osmine finala u seniorskoj kategoriji. Počev od 15 časova za plasman među osam najuspešnijih ekipa boriće se ekipe koje su najviše pokazale nakon grupne faze, a nema dileme da nas do kraja čeka mnogo uzbuđenja zbog nešto većeg broja kvalitetnih sastava u odnosu na ranije godine. Parovi osmine finala su:

Standard – Šone i Draja

Braća Nedić – Kosjerić

Ilija Kop Zoran Baljak – Ukopnici Valjevo Lavovi Ljig,

365 Grin gras – Čivijaši,

Auto plac DM – Najt klub Lazarevac,

Nema šanse – Ognjen Pejić,

Tradicija In – Fleš

Kafe Kod Keve – Modus gradnja iz Obrenovca.

Za četvrtak su zakazana finala u kategorijama dečaka rođenih 2011, 2015. i 2016. godine, dok će u petak biti poznate najuspešnije ekipe kod pionira, kadeta, omladinaca i seniora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.