Odličan nastup Karate kluba 014 Valjevo u Obrenovcu

U organizaciji Karate kluba Obrenovac, održan je tradicionalni karate turnir Obrenovac-Open. Na turniru je nastupilo preko 50 karate klubova sa nekih 500 učesnika u raznim disciplinama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 12 takmičara od kojih je većini ovo bio prvi zvaničan nastup na karate turnirima.

Nakon veoma dobrih nastupa medaljama su se okitili: Zlatnim Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković, Srebrnim: Bogdan Pavlović i Neda Damljanović, Bronzanim: Jakov Jovanović, Lena Simić, Lenka Sekulić, Marina Beljić, Lana Pavlović i Sofija Petrić. Lazar Pavlović i Anja Nikolić su imali dosta dobre nastupe ali su ovaj put ostali bez odličja.

Nastup naših najmlađih takmičara i takmičara kojima je ovo prvi zvanični nastup na karate turnirima, veoma je značajan, kao potvrda dobrog i kontinuiranog rada u Karate klubu 014 Valjevo. „Raduju nas uspesi naših najmlađih takmičara, koji prestavljaju budućnost našeg kluba. Do kraja kalendarske godine očekuju nas još dve provere na karate turnirima u Beogradu i Užicu“, kažu u ovom klubu.

Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Predrag Branković, Vladan Živanović i Milenko Lukić, pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake da dođu na treninge utorkom i petkom od 20 časova sala Gimnazije. Kontakt tel 0692224190.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.