Dokumentarni film:A sad, da izađete na glasanje

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja uz tehničku podršku kafea Čardak Valjevo prikazuje dokumentarni filma “A sad, da izađete na glasanje”.

Projekcija će se održati u petak 24.11.2023. godine u 17 sati u kafeu pivari Čardak u Valjevu Trg Knjeginje Ljubice.

O filmu će govoriti:

– autor i scenarista Siniša Janković, predstavnik Kareje koja je producent filma.

Dokumentarni film u trajanju od 27 minuta, koji ima i nekoliko igranih scena, snimljen je početkom jula u selu Kukulovce, južno od Leskovca, u okviru Prve interaktivne umetničke predstave “Berza vladavine prava – Kukulovce 2023” održane u Kukulovcu.  Gledaoci će videti zanimljive scene stvarne prodaje vladavine prava za devize, kao i da saznaju koja je njena vrednost.

Glavnu žensku ulogu igra glumica amaterskog pozorišta iz Leskovca Bojana Stefanović; glavnu mušku ulogu igra akademski glumac Nenad Mitrović iz Kukulovca. Važnu ulogu u filmu  imaju građanke i građani Kukulovca i Šišinca, kao publika interaktivne umetničke predstave.

Snimanje i postprodukcija: HD FILM – MONOLITH STYLE doo Zrenjanin

Poizvodnja: Kareja, 2023. godine.

2 comments on “Dokumentarni film:A sad, da izađete na glasanje

  1. Dragan

    vas iz opozicije teraju na izbore i opet prodjete lose i pored toliko teranja. dok su nasi biraci prepoznali ko radi za njih i sami traze kako da pomognu stranci i da dobiju adresu u drugim mestima da bi glasali.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.