Asfaltirano 3 km puta u MZ Jablanica

U MZ Jablanica je završeno asfaltiranje 3060 metara puta. Investitor je JP Putevi Srbije, a izvođač radova je PZP Valjevo.

“Urađena su tri putna pravca i to putni pravac Ribari – Jovanja – Ćosići u dužini od 2,3 kilometra, zaseok Matkovići u dužini od 500 metara i zaseok Đerići, u dužini od 260 metara”, rekao je načelnik odeljenja za infrastrukturu Branko Vuković.

Radove na asfaltiranju obišao je I gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković koji je iskoristio priliku da razgovara sa meštanima o stvarima koje su potrebne selu.

“Kao grad kroz budžet za poljoprivredu ulažemo ove godine 100 miliona dinara , ali meštani ukazuju I na druge potrebe I na nama je da pokušamo da im izadjemo u susret. Očekujem da ćemo I u narednoj godini nastaviti da rešavamo njihove probleme”, rekao je Gojković.

 

3 comments on “Asfaltirano 3 km puta u MZ Jablanica

  1. Dragan

    bravo za grad sto asfaltira seljacima puteve. jedino mislim da se pocelo malo ranije nego sto treba jer izbori jos nisu raspisani a mi vec na terenu pa se plasim da ce seljaci zaboraviti sve sto smo uradili za njih do danas

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.