Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vernicima Eparhije valjevske i Episkopu valjevskom g. Isihiju.

„Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske i Vama lično, upućujem iskrene čestitke povodom najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uz želje da ovaj praznik pobede života, mira i dobrote, uveseli svaki dom.

Neka nas dan Hristovog vaskrsenja podseti na istinske ljudske vrednosti, podari sreću i ljubav najbližim, a mir i zdravlje svim ljudima. Poštujmo jedni druge, čuvajmo vrednosti života i činimo dobra dela.

Sa nepokolebljivom nadom da je u svima nama snaga i vera za stvaranjem kvalitetnijeg i boljeg okruženja, neka je srećan i blagosloven Vaskrs.

HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE”, poručio je gradonačelnik Valjeva u  uskršnjoj čestitki.

2 comments on “Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

  1. Marko

    Lazare nikad nisi bio los momak, gradsko si dete … I ti i tvoji prijatelji koji vodite ovaj grad treba da budete realni sami prema sebi i da pogledate koga ste od nas gradske aloliticne dece pogurali bilo gde za bilo sta … Sve ce proci ali te neke stvari ce ostati zapamcene na osnovu kojih ce vase licnosti ostati upamcene u negativnom smislu pa ce samim tim i ostati vecno nepostovanje. Bolje bi vam bilo da se niste uhvatili politike … Cisto zbog vaseg obraza.

    Reply
  2. Valjevo kod Uba

    Marko, moćni samo čine moćnima. Ostale ,,kupuju“ na ovaj ili na onaj način. Ne znam da li ti je toliko dobro u životu bilo da to ne znaš ili si mlad pa još ne znaš.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.