Narodni pokret Srbije: Služimo gradjanima i nikom drugom

„Tu smo da služimo gradjanima i Srbiji i nikom drugom“, navodi se izmedju ostalog u saopštenju Narodnog pokreta Srbije Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Narodni pokret Srbije – Valjevo, oseća potrebu da se još jednom obrati sugrađanima, kako bi pojasnili i stavili tačku na malo zbunjujuće i oprečne informacije, a u vezi sa osnivanjem nove stranke na čelu sa Miroslavom Aleksićem, sa vrlo kratkim osvrtom na bivšu stranku iz koje je najveći deo odbora i članstva dostojanstveno izašla. Najkraće, ovde je u pitanju konceptualna razlika, to je suština, suština kako vidimo politiku, kako vidimo budućnost, šta su nam prioritetni ciljevi, gde vidimo Srbiju danas i sutra! Mi gledamo napred, a neko gleda u prošlost.

I sad kad nas pitaju – da li je Srbiji potrebna još jedna stranka? Mi kažemo – da, danas je  potrebnija još jedna stranka koja će da ujedinjuje, nego ta jedna koja je delila.

Tu smo da služimo građanima i Srbiji, nikom drugom! Suvereno ćemo donositi naše odluke, demokratski, i kako treba. Napravićemo ozbiljnu organizaciju pred kojom će biti mnogo posla, ovo je samo početak. Ova vlast jeste krenula da se urušava, građani su shvatili šta se dešava. Oni su naši protivnici, mi moramo da dodajemo gas, mi moramo sada, jače nego ikada da radimo. Da podižemo organizaciju, da podižemo infrastrukturu, da tražimo svakog čoveka koji je spreman i hoće da se stavi na raspolaganje zemlji i narodu, da se zajedno borimo.

Iz tog razloga, ujedno, upućujemo poziv svim građankama i građanima Valjeva, da pomognu u toj zajedničkoj borbi, tako što će dati svoj potpis u cilju prikupljanja istih radi osnivanja stranke, a ko oseća pripadnost idealima koje baštinimo i želi da se uključi u rad stranke, i da pristupi.

Svoj potpis možete dati u sredu (16.08.), četvrtak (17.08.) i petak (18.08.), od 16h do 20h, u prostorijama koje se nalaze u ulici Doktora Pantića 37 u Valjevu (prekoputa crkve).

Veliko hvala na podršci!

Narodni pokret Srbije – Valjevo“

 

9 comments on “Narodni pokret Srbije: Služimo gradjanima i nikom drugom

  1. Miloš Marjanović

    zaboravio je da doda: I svojim dzepovima i dzepovima prijatelja i finansijera stranke, uostalom, kao i svi drugi na politickoj sceni

    Reply
  2. Dragan

    vi iz opozicije nemozete da odrzite stranku na okupu a kako bi sutra vladali nad ovolikim narodom?

    Reply
  3. Istina

    Bruka, umesto da zbijate redove, vi se delite… tako je i sa DS, DSS… Samo SPS ostaje na vlasti 30 godina. I ko tu zna da se bavi politikom?
    Mi smo loš narod generalno. Svak ima svoju cenu i lako se prodaje. Tuga, ali je tako.
    ne čusmo iz opozicije ni jednom da treba da se protestvuje za minimalac i najmanju penziju da bude u visini potrošačke korpe. Sve ostalo je bez veze. Šta narod briga ko je ministar, direktor…, narod ne može da živi. Stvarate državu za bogutane. Ko će da pije kafu od 500 dinara na Divčibarama…?
    Dajte zahtev za minimalac i najmanju penziju u visini korpe i ma da izađe više od pola Srbije na ulicu. Ovako, ništa. Šetamo se 30 godina da sjaše Kurta i da uzjaše ovaj drugi…
    Omladino, život je jedan. Pakujte kofere jer ovde je toliki smrad, mulj i beda da se gasimo brzom brzinom…

    Reply
  4. Maki

    Napred Miki! Hocemo bolju drzavu! A ove nepismene bagre u komentarima neka tropaju bezveze. Zato sto su nepismeni i ljubomorni na sami sebe, nemaju mozga zato nam i ide zemlja 100 godina unazad. Napred narodni pokrete Srbije, pametni gradjani ce vas podrzati!

    Reply
  5. Andrija Hansman

    Podržavam svaki doprinos civilizovanom društvu i uređenoj državi. Međutim, ništa konkretno niste rekli o sebi i svom programu. Sve ovo je uopšteno, čak bih rekao da generalno ništa drugačije id svih ostalih. Niste naveli čak ni to, da li je pokret levičarski ili desničarski orijentisan. Pa čime onda mislite da privučete pristalice? Ako Vam je jedini konkretan argumenat biti protiv Vučića, onda će se opet birači rasplinuti na 4 strane, i biće tresla se gora rodio se miš.

    Reply
  6. Andrija Hansman

    Da li je pokret iole organizovan, videće se po tome da li će biti reakcija t.j.odgovora na komentare. Pretpostavljam da ih biti neće,jer kome je još stalo do programa stranke. Većini njih bitni su samo potpisi i glasovi radi omogućavanja trgovine sa vlašću. Garantujem da pola njih ne zna šta je levica a šta desnica u politici, ali hoće da se bavi politikom jer je to u Srbiji biznis br 1. I zato nećemo glasati za nikoga, pa makar pobedio i ovaj ***.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.