Saopštenje za javnost Gerontološkog centra Valjevo

Gerontološki centar Valjevo nalazi se u završnoj fazi opremanja i uskoro će početi prijem prvih korisnika, saopšteno je iz ove ustanove.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost, svi zainteresovani potencijalni korisnici se mogu već od ponedeljka 10. jula 2023. godine prijaviti u Centar za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo i podneti zahtev za smeštaj u novoizgrađeni Gerontološki centar.

 

7 comments on “Saopštenje za javnost Gerontološkog centra Valjevo

    1. Брана

      Ништа, ако се не позове ХИЛЧИЋ да отвори установу. Спаси нас Боже! Био је кад се у обданишту постављао камен темељац, што не би био и тада. да нас буде срамота .Све нас Ваљевце који то гледамо и одобравамо

      Reply
  1. Ivan

    Gde vam je konkurs za prijem ljudi potrebnih specijalnosti za rad u ustanovi? Primate korisnike a gde su zaposleni? Ili prijem se vrsi Bez konkursa u prostorijama GO Sns? I jos jedno pitanje,od kad je ovaj sto se potpisuje kao direktor diplomirani ekonomista???

    Reply
  2. Dragan

    uz staracki dom bi valjalo napraviti i mrtvacnicu kako bi se transportni troskovi do groblja smanjili

    Reply
  3. Јоца

    Spiskove korisnika odavno prave opštinari tj SNS. Konkursa za zapošljavanje mora biti u nekim levim novinama koje niko ne prati, a kandidati su izabrani odavno.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.