Saopštenje za javnost Gerontološkog centra Valjevo

Gerontološki centar Valjevo nalazi se u završnoj fazi opremanja i uskoro će početi prijem prvih korisnika, saopšteno je iz ove ustanove.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost, svi zainteresovani potencijalni korisnici se mogu već od ponedeljka 10. jula 2023. godine prijaviti u Centar za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo i podneti zahtev za smeštaj u novoizgrađeni Gerontološki centar.

 

7 comments on “Saopštenje za javnost Gerontološkog centra Valjevo

  1. Брана

   Ништа, ако се не позове ХИЛЧИЋ да отвори установу. Спаси нас Боже! Био је кад се у обданишту постављао камен темељац, што не би био и тада. да нас буде срамота .Све нас Ваљевце који то гледамо и одобравамо

   Reply
 1. Ivan

  Gde vam je konkurs za prijem ljudi potrebnih specijalnosti za rad u ustanovi? Primate korisnike a gde su zaposleni? Ili prijem se vrsi Bez konkursa u prostorijama GO Sns? I jos jedno pitanje,od kad je ovaj sto se potpisuje kao direktor diplomirani ekonomista???

  Reply
 2. Dragan

  uz staracki dom bi valjalo napraviti i mrtvacnicu kako bi se transportni troskovi do groblja smanjili

  Reply
 3. Јоца

  Spiskove korisnika odavno prave opštinari tj SNS. Konkursa za zapošljavanje mora biti u nekim levim novinama koje niko ne prati, a kandidati su izabrani odavno.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.